Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Χάνει Θρύλο ο Τζιμπούρ!

Ρήξη συνδέσμων στον ώμο υπέστη ο Ράφικ Τζιμπούρ, ο οποίος θα απουσιάσει από το ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.


Όσο πλησιάζει το ντέρμπι με τον Θρύλο, τόσο αυξάνονται και πληθαίνουν οι τραυματισμοί στην ΑΕΚ

Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στην δεξιά ωμοπλάτη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το ντέρμπι του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Εκτός και ο Δέλλας με Ολυμπιακό

Τα προβλήματα δεν σταματούν εδώ για τον Μανόλο Χιμένεθ. Ο προπονητής της Ένωσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα στερηθεί για δύο τουλάχιστον αγωνιστικές των υπηρεσιών του Τραϊανού Δέλλα, για τη ενέργειά που προκάλεσε τη αποβολή του, ενώ από το επόμενο παιχνίδι με την Καβάλα θα απουσιάει ο επίσης τιμωρημένςο Μανωλάς. Στον αντίποδα επανέρχονται οι Σκόκο και Γιάχιτς, ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επανεμφανιστεί ο Ντιόπ. Στο μεταξύ τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νασούτι και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα επόμενα ματς πρωταθλήματος θα εκτίσει την τιμωρία του με τις πιθανότητες να συγκλίνουν σ΄ένα από αυτά με Ατρόμητο (εκτός ) ή Λάρισα (εντός).

Δεν κάνει μήνυση ο Δέλλας

Στην απόφαση να μην προχωρήσει τελικά σε μήνυση για το μπουκάλι που έπεσε από την κερκίδα στον πάγκο της ΑΕΚ καταλήγει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τραϊανός Δέλλας. Ο διεθνής στόπερ, που… επέστρεψε το μπουκάλι στην εξέδρα των οπαδων του ΠΑΟΚ , κίνηση, που προκάλεσε και την αποβολή του, δεν θέλει να δώσει συνέχεια.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες της ΑΕΚ επανέρχονται στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας. Η προπόνηση θα γίνει στις 5 μ.μ. στο προπονητήριο των Σπάτων, που στο εξής θα φιλοξενεί τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι άφησαν οριστικά πίσω τους τις εγκαταστάσεις των Θρακομακεδόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου