Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ξανά ατομικό ο Λέτο

Μία ημέρα μετά τη συμμετοχή του στην προπόνηση της Τρίτης, ο Αργεντινός μέσος προπονήθηκε μόνος του και πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Γιάτσεκ Γκμοχ για για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα...
Εξαιρετικά απίθανο φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο ο Σεμπάστιαν Λέτο να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι της Τετάρτης με τη Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Τετάρτης και όπως φάνηκε η συμμετοχή του με την ομάδα την Τρίτη αποτέλεσε μια παρένθεση. Αντίθετα, ο Σωτήρης Νίνης εκτέλεσε όλες τις ασκήσεις με τους συμπαίκτες του, με εξαίρεση το δίτερμα.
Στην προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις με τελειώματα σε δύο γκρούπς, δίτερμα με έμφαση στη τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Ο Μπουμσόνγκ δείχνει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που είχε υποστεί και ίσως αγωνιστεί απέναντι στον Ηρακλή το Σάββατο.
Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι Ραντοβάνοβιτς, Καπίνο, Σταμπολζίεφ, Φέτσης, Μαχλελής, Κάσας, και Μανσούρ από την ομάδα U-20, ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς με τις εθνικές ομάδες ανδρών Ελλάδας (Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Κατσουράνης και Χριστοδουλόπουλος) και Μάλι (Καντέ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου