Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

«Είπα 'ναι', περιμένω τον πρόεδρο»

Μπορεί οι Αντωνίου και Φρέιτας να συνεχίζουν την περιοδεία στην Ευρώπη, ωστόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλάει σαν να είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού!

«Είπα 'ναι', περιμένω τον πρόεδρο»

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε σε πορτογαλικό κανάλι και στην ουσία χρήστηκε νέος τεχνικός των «πράσινων», την ώρα που το δίδυμο του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην Ιταλία για να μιλήσει με τον Γκασπερίνι, παρότι ο Ιταλός δεν δείχνει πρόθυμος να συνεργαστεί με την ελληνική ομάδα.

«Την Τρίτη είχα συνάντηση με τον διευθυντή ποδοσφαίρου και τον τεχνικό διευθυντή, οι οποίοι ήρθαν στη Λισαβόνα και μου εξέφρασαν επίσημα το ενδιαφέρον τους. Συζητήσαμε για τους όρους της συνεργασίας μας, τεχνικά ζητήματα, τις απαιτήσεις της ομάδας και τους στόχους της.

Έχουμε και άλλα πράγματα να συζητήσουμε στις επόμενες ημέρες. Τα επίσημα έγγραφα θα γίνουν εδώ ή στην Ελλάδα, εξαρτάται από το τι θα πει ο πρόεδρος. Τώρα η κατάσταση είναι στα χέρια του», είπε ο Φερέιρα και στη συνέχεια μίλησε για την ευρωπαϊκή περιπέτεια του Παναθηναϊκού.

«Το επόμενο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα την επόμενη Τετάρτη. Η ομάδα έχει δύο πόντους στον όμιλο. Ουσιαστικά είναι έξω από την επόμενη φάση. Η πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ένα επίσης δύσκολο σενάριο, αλλά αυτός είναι ο αντικειμενικός στόχος».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκα: «Στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Ολυμπιακό. Αλλά ίσως να μείνει 3 πίσω, γιατί ο αντίπαλος έχει ένα παιχνίδι να δώσει. Η πιθανότητα να πανηγυρίσω τον τίτλο με τον Παναθηναϊκό είναι ελκυστική. Αλλιώς δεν θα είχα αποδεχτεί την πρόσκληση».

Μάλιστα ο Φερέιρα αποκάλυψε ότι σκοπεύει να φέρει μαζί του στην Ελλάδα τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στη Μάλαγα, δηλαδή τους Χοσέ Γκόμες, Νούνο και Ρούι Σίλβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου