Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Πρώτη επαφή με Ζεσουάλδο

Από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα έκαναν την αρχή στις επαφές τους με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Νίκου Νιόπλια, οι Κώστας Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο διευθυντής ποδοσφαίρου και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν σήμερα (Τρίτη 16/11) στην Πορτογαλία και συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον πρώην προπονητή της Πόρτο και της Μάλαγα το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.


Πρώτη επαφή με Ζεσουάλδο

Ο Φερέιρα τους μίλησε για τη φιλοσοφία τους γύρω από το ποδόσφαιρο και τα όσα θα ήθελε για να συνεργαστεί με τον Παναθηναϊκό, με τους δύο «πράσινους» να του αναλύουν το πλάνο τους και πρότζεκτ του «τριφυλλιού».

Τα ραντεβού των δύο ανθρώπων του Παναθηναϊκού θα συνεχιστούν μέσα στα επόμενα 24ωρα με επόμενους στη λίστα τους Γκασπερίνι και Λε Γκουέν.

Και οι δύο, πάντως, πέραν των εξαιρετικών συστάσεων που τους συνοδεύουν, έχουν και κάποια μειονεκτήματα, με τον Ιταλό να είναι δεσμευμένος με την Τζένοα, η οποία προφανώς και θα απαιτήσει κάποιο ποσό για να συναινέσει στην «αποδέσμευσή» του, ενώ ο Γάλλος έχει μείνει αρκετό χρονικό διάστημα, μακριά από πάγκο, γεγονός που δεν αποκλείεται να τον έχει επηρεάσει.

Αυτό, βέβαια, που κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει είναι ότι πλην των τριών προαναφερθέντων, υπάρχουν και οι άλλες δύο περιπτώσεις που βρίσκονται στα υπόψη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Τόσο ο Χαβιέρ Αγκίρε, όσο και ο Μαρσέλο Μπιέλσα διαθέτουν εξαιρετικά βιογραφικά και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν τρόπο να τα πουν από κοντά μαζί τους, μόλις ολοκληρώσουν τις επί ευρωπαϊκού εδάφους επαφές τους.

Ο στόχος, πάντως, των «πράσινων» είναι γνωστός, αφού θέλουν ως το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα να έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία με το νέο προπονητή, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου