Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός... δήμαρχος Πειραιά!

Κοσμοϊστορικές αλλαγές έφεραν οι εκλογές…

Αν οι εκλογές έχουν έστω λίγο αθλητικό χρώμα, τότε η… είδηση της ημέρας έρχεται από τον Πειραιά. Εκεί όπου δήμαρχος βγήκε ένας δηλωμένος Παναθηναϊκός, ο Βασίλης Μιχαλολιάκος! Έχασε στην Αθήνα ο «ερυθρόλευκος» Κακλαμάνης.
Είναι ευρέως γνωστό ότι η... ολυμπιακή ταυτότητα αρκεί στον Πειραιά για να στείλει στη Βουλή ή στη δημαρχία οποιονδήποτε υποψήφιο. Είτε αυτός λέγεται Ανατολάκης, είτε Φασούλας, είτε… δεκάδες άλλα παραδείγματα.

Η… βόμβα που έσκασε όμως στον δήμο ανέτρεψε τα μέχρι τώρα δεδομένα καθώς δήμαρχος στον ολυμπιακοκρατούμενο Πειραιά αναδείχθηκε ένας πολιτικός που έχει βγάλει φωτογραφίες με κασκόλ του Παναθηναϊκού. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο Μιχαλολιάκος ως (υποψήφιος τότε) δήμαρχος όλων των Πειραιωτών έδωσε τη συνδρομή του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αποδεικνύοντας ότι η ομάδα της πόλης είναι πάνω από προσωπικές οπαδικές προτιμήσεις.

Σύμφωνα με την gazzetta, η φωτογραφία του Μιχαλολιάκου πάντως με το κασκόλ του Παναθηναϊκού (τη βλέπετε στη σχετική φωτό) δημοσιεύτηκε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα προκειμένου να πλήξει την υποψηφιότητα Μιχαλολιάκου, ωστόσο όπως φαίνεται οι Πειραιώτες δεν ψήφισαν με βάση οπαδικά κριτήρια, διότι ο άλλος υποψήφιος Γιάννης Μίχας είναι δηλωμένος Ολυμπιακός…

Στην Αθήνα, τέλος, ο δηλωμένος «ερυθρόλευκος» Νικήτας Κακλαμάνης έχασε τη μάχη της δημαρχίας από τον (αγνώστου οπαδικής ταυτότητας) Γιώργο Καμίνη. Αν έπαιξαν ή όχι ρόλο οι παλινωδίες του πρώην δημάρχου στο θέμα του γηπέδου του Βοτανικού, αυτό είναι κάτι που το ξέρει μόνο η καρδιά των ψηφοφόρων…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου