Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Άγρια καταδίωξη και πυροβολισμοί στην Πάφο για ναρκωτικά

Μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ για εντοπισμό ναρκωτικών βρίσκεται σε εξέλιξη σε αγροτική περιοχή του χωριού Αρχιμανδρίτα της Πάφου.
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη υπόπτων, ενώ έχει ήδη συλληφθεί ένα άτομο. Η αστυνομία προσπάθησε να ανακόψει όχημα στο οποίο βρίσκονταν τρία πρόσωπα τα οποία κατείχαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Όπως μεταδίδει η «Σημερινή», η εν λόγω σπείρα διακινεί το 80% των ναρκωτικών στην Πάφο. Μετά από πληροφορία που έλαβε η ΥΚΑΝ εντοπίστηκε σε συγκεκριμένο σημείο, κιβώτιο με ναρκωτικά, και στη συνέχεια το αντικατέστησε. Στήθηκε επιχείρηση παρακολούθησης και σήμερα ένα άτομο το μετέφερε σε αγροτική περιοχή στην Αρχιμανδρίτα. Εκεί έφτασαν άλλα δύο άτομα και στην περιοχή η ΥΚΑΝ εντόπισε άλλα 10-15 κιβώτια τα οποία περιείχαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Τα τρία άτομα μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία της αστυνομίας, προσπάθησαν να κάψουν τα ναρκωτικά με εύφλεκτη ύλη. Αμέσως διατάχτηκε έφοδος με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας από τους τρεις εμπόρους. Τα άλλα δύο άτομα διέφυγαν με όχημα και αναζητούνται.
Πληροφορίες πάντως λένε ότι υπάλληλος του ταχυδρομείου συνεργάζεται με τη σπείρα. Η ποσότητα που εντοπίστηκε είναι γύρω στα 20 κιλά. Η συγκεκριμένη σπείρα τον τελευταίο καιρό διακινείτο με πολυτελή αυτοκίνητα στην Πάφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου