Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΟΡΓΙΑ ΜΕ ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΡΙΟΥ !

Δεν λένε να σταματήσουν οι λεσβίες στο Νοσοκομείο του Ρίου! Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο «Κόσμος» είχε αποκαλύψει το θέμα, φαίνεται πως η δράση τους... συνεχίζεται κανονικότατα! Αν και εκείνη την εποχή είχαν «οργιάσει» (στην κυριολεξία) με ομαδικά όργια σε δωμάτιο εφημερίας (η μία είναι γιατρός) στη συνέχεια και μετά τις αποκαλύψεις τα πνεύματα ηρέμησαν! Τα πάθη... κατευνάστηκαν, ή τουλάχιστον οι πέντε λεσβίες δεν έδιναν δικαιώματα μέσα στο χώρο εργασίας τους. Πλέον, όμως, το θέμα άρχισε και πάλι να παίρνει διαστάσεις. Οι πέντε κυρίες (από διάφορους χώρους εργασίας) συνεχίζουν το «καμάκι» αλλά και τις ερωτικές συνευρέσεις στο νοσηλευτικό ίδρυμα! Όπου μπορούν και όταν βρουν την ευκαιρία, κάνουν ό,τι το δυνατόν για να «σβήσουν» το πάθος τους. Προ ημερών (όπως μας κατήγγειλαν) δύο εξ αυτών... χαριεντίζονταν σε «κρυφό χώρο» κλινικής! Μόνο που στάθηκαν άτυχες γιατί έγιναν αντιληπτές από συνάδελφό τους, η οποία έκανε... πως δεν έβλεπε!
Οι πέντε λεσβίες του νοσοκομείου αποτελούν μόνιμο θέμα συζήτησης στο νοσοκομείο! Όχι μόνο μεταξύ των γιατρών αλλά... και των υπολοίπων εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος. Ιδιαίτερα όμως η γιατρός (καθ' ότι θεωρείται ως η πιο προκλητική) βρίσκεται συνεχώς... στο στόμα των συναδέλφων της! Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν!

ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑΣ
Το μεγάλο θέμα των νοσοκομείων πάντως (προφανώς και του Ρίου) είναι τα δωμάτια εφημερίας! Γιατρίνες και γιατροί (σε αρκετές περιπτώσεις) δεν κοιμούνται μόνοι τους και, βέβαια... παρακαλούν να μην τους ειδοποιήσουν τη νύχτα. Μία βόλτα στα δωμάτια... αρκεί για να διαπιστώσει ο καθένας το τι συμβαίνει. Και, βέβαια, δεν είναι μόνο τα «ζευγαράκια» που βρίσκονται στο στόχαστρο, αλλά και οι ομοφυλόφιλες.
Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΘα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως «μήλον της έριδος» είχε γίνει προ μηνών και καθαρίστρια, η οποία είχε «συλληφθεί» σε αποθήκη σε... άγριο σεξ με εργαζόμενο. Όμως η συγκεκριμένη γυναίκα ανήκε σε ιδιωτικό συνεργείο και πλέον δεν εργάζεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου