Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Ο Αλεν έπαιζε, η Μπεσίκτας έχανε


Η Χέμοφαρμ ήταν αποφασισμένη να χαλάσει το «πάρτι» που είχε στηθεί στην «Cola Turka Arena» για τον Αλεν Αϊβερσον! Αν και πριν από το ματς γινόταν πραγματικός πανζουρλισμός για τον 35χρονο σούπερ σταρ, μετά το τέλος του αγώνα επικράτησε «παγωμάρα» και κατήφεια!


Ο «Αnswer» έπαιζε, η Μπεσίκτας έχανε!

Οι Σέρβοι πραγματοποίησαν επική ανατροπή και επικράτησαν της Μπεσίκτας με 94-91. Η απόδοση του Αϊβερσον κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όσο ήταν ο Αμερικανός στο παρκέ, οι Τούρκοι έχασαν τη μεγάλη διαφορά των 17 πόντων (82-65) επτά λεπτά πριν από τέλος του αγώνα. Οσο ήταν στο πάγκο, έβρισαν τον δρόμο προς το καλάθι της Χέμοφαρμ και έδειχναν ότι μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ο «Answer» ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι του με 0/3 σουτ λίγο πριν αντικατασταθεί στο πεντάλεπτο. Η πρώτη περίοδος έκλεισε στο 22-11 για την Μπεσίκτας, ενώ με την επιστροφή του στο παρκέ, βρήκε το δρόμο για το καλάθι της Χέμοφαρμ (και μάλιστα με γκολ-φάουλ) διατηρώντας τη διαφορά σε καλά επίπεδα (31-23) για την ομάδα του. Το ημίχρονο (44-35) τον βρήκε στους τέσσερις πόντους, έχοντας 1/4 δίποντα, 2/3 βολές δύο ριμπάουντ, δύο ασίστ και δύο κερδισμένα φάουλ σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Στην επανάληψη σημείωσε δύο μαζεμένα τρίποντα (έκανε το 56-50 και το 59-52), αλλά η Χέμοφαρμ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 61-60 στο 28’. Ο προπονητής της Μπεσίκτας τον απέσυρε στον πάγκο και οι συμπαίκτες του έστειλαν την διαφορά στους 17 πόντους.

Όμως, με την επιστροφή του στο παρκέ η διαφορά μειώθηκε (αν και δεν πήρε προσπάθειες), οι Σέρβοι πέρασαν μπροστά (94-91) και εκείνος έχασε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση αστοχώντας σε τρίποντο λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Τελικός απολογισμός του Αϊβερσον; 15 πόντοι με 1/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 4/6 βολές, τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο λάθη και τέσσερα κερδισμένα φάουλ σε 23 λεπτά συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου