Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Κλειτοριδεκτομή : Ένα Βάρβαρο Έθιμο: (Σοκαριστικό βίντεο)ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 18

ΠΡΟΣΟΧΗ : BINTEO MONO ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ Κ ΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
Medical Videos - FGM Female Genital Mutilation - female circumcision ختان الاناث - женское обрезание- General Procedures
Κλειτοριδεκτομή : Ένα Βάρβαρο Έθιμο: (Σοκαριστικό βίντεο)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ(+18)


Κλειτοριδεκτομή

είναι ο συνήθης όρος με τον οποίο αναφερόμαστε στον ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Συνίσταται στην εκτομή μέρους ή ολόκληρης της κλειτορίδας, ή και των μικρών και μεγάλων χειλέων του αιδοίου. Κάποιες φορές η διαδικασία ολοκληρώνεται με τη συρραφή της σχισμής και το ...

Προειδοποίηση : Βιντεο - ΣΟΚ

....στένεμα της εισόδου του κόλπου. Η πρακτική παρομοιάζεται συχνά με την ανδρική περιτομή, στην πραγματικότητα, όμως, το ακριβές αντίστοιχο στους άνδρες είναι ο ευνουχισμός. Δεν είναι σπάνιο, μικρά κορίτσια να πεθαίνουν επιτόπου τη στιγμή της κλειτοριδεκτομής, από την ακατάσχετη αιμορραγία ή τον αφόρητο πόνο και το σοκ.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Πρόκειται για ένα αρχαίο έθιμο μύησης που επιβιώνει μέχρι σήμερα, κατά κόρον στην Αφρική, αν και απαντάται και σε ορισμένες χώρες της Ασίας και ελάχιστες της Μ. Ανατολής. Η αφετηρία του χάνεται στα βάθη των αιώνων της αφρικανικής παράδοσης.

Η ΤΕΛΕΤΗ

Η τελετή γίνεται όταν τα κορίτσια φτάσουν περίπου στην ηλικία των 12 ετών, χωρίς να ζητηθεί η συναίνεσή τους.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

Πέρα από το πολύ ισχυρό κίνητρο της παράδοσης, πιστεύεται εξασφαλίζει καθαριότητα και αυξημένη απόλαυση στον άνδρα και μειωμένη για τη γυναίκα για να αποφεύγεται η σεξουαλική ελευθεριότητα εκ μέρους της.Δηλαδή να μην μπορεί η γυναίκα να κοιμηθεί με αλλους Αντρες.Ερευνες έχουν δείξει ότι για πολλές από τις ακρωτηριασμένες γυναίκες η σεξουαλική επαφή είναι μία οδυνηρή εμπειρία.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ;

Παρίσταται πολλές γυναίκες που κατά κύριο λόγο συγκρατούν το κορίτσι για να μην ξεφύγει. Την ‘επέμβαση’ πραγματοποιούν άλλες γυναίκες πολύ συχνά με βρώμικα εργαλεία· οι μολύνσεις, καμιά φορά θανατηφόρες, και η ακατάσχετη αιμορραγία, επίσης θανατηφόρα σε κάποιες περιπτώσεις, είναι ο κανόνας. Όσες υπέστησαν τον ακρωτηριασμό περιγράφουν τον εξοντωτικό πόνο που ένιωθαν.

ΑΡΙΘΜΟΙ

Υπολογιζεται πως εκατοντάδες εκατομύρια Νεαρές Γυναίκες σε ολον τον κόσμο υποβάλονται σε κλειτοριδεκτομή.Αξιζει να αναφέρουμε πως στην Μεγάλη Βρετανια - Οπου φυσικά αυτό ειναι παράνομο - πάνω απο 2000 γυναίκες καθε χρόνο υποβαλονται σε αυτό το βαρβαρο εθιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου