Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο πατέρας του Michael Jackson, παραδέχεται ότι τον χτυπούσε με λουρι !!!

Για πρώτη φορά παραδέχτηκε σε συνέντευξη που έδωσε στην "Οπρα"
και μετά από επιμονή της γυναίκας του... ..δήλωσε πως χτυπούσε όλα τα παιδιά του με ένα λουρί!!! Για το καλό τους βέβαια!!
Ο πατέρας του Michael Jackson παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι κακοποιούσε τα παιδιά του, σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με την σύζυγό του, στην εκπομπή της αμερικανίδας παρουσιάστριας Oprah Winfrey.Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Joe Jackson ομολόγησε ότι έδερνε τα παιδιά του με ένα λουρί, δικαιολογώντας μάλιστα τις πράξεις του. «Δεν μετανιώνω αυτό που έκανα. Τα κράτησε μακριά από την φυλακή και τα έκανε σωστούς ανθρώπους».Αρχικά η στάση του ήταν αμυντική όσον αφορά τη σχέση του με τον Michael, λέγοντας «Δε πιστεύω ότι με φοβόταν. Αυτό που φοβόταν ήταν να μην κάνει κάτι λάθος. Μπορεί να τον τιμωρούσα, αλλά δεν τον έδερνα. Ποτέ δεν τον έδειρα όπως είπαν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».Έπειτα όμως, όταν παρενέβη η γυναίκα του Katherine, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι χρησιμοποιούσε το λουρί και στα εννιά παιδιά του. «Μπορείς να το παραδεχτείς. Έτσι μεγαλώνουν οι μαύροι τα παιδιά τους». είπε η Katherine.«Χρησιμοποιούσαμε λουρί. Ναι, χρησιμοποιούσαμε λουρί». παραδέχτηκε. Το ζευγάρι αρνήθηκε το γεγονός ότι έχουν χωρίσει, παρά τα όσα έχουν κυκλοφορήσει σε όλα τα μέσα σχετικά με χωρισμό τους.Η συνέντευξη μάλιστα βιντεοσκοπήθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Encino της California. Συγκινημένη η Katherine εξομολογήθηκε στην Oprah ότι πίστευε πως ο γιος της ήταν εθισμένος στις πλαστικές επεμβάσεις.
«“Είμαι πολύ άσχημος, δε θέλω να βγω έξω” μου έλεγε. Και τότε εγώ του έλεγα ότι δεν είναι. Για μια μητέρα όλα τα παιδιά της είναι πάντα όμορφα».Η απέχθεια για την εξωτερική του εμφάνιση ήταν αυτή που τον οδήγησε να κάνει πλαστική στη μύτη του. «Μια μέρα ξύπνησε και αποφάσισε “Θα πάω να φτιάξω τη μύτη μου. Είναι πολύ μεγάλη.” Και έτσι ξαφνικά πήγε και το έκανε. Μέχρι να καταλάβω που είναι, είχε ήδη φτιάξει την μύτη του» ξαναθυμάται η Katherine.«Φοβήθηκε μήπως προσπαθήσω να τον μεταπείσω. Ήταν πολύ δυστυχισμένος. Πίστευε ότι ήταν πολύ άσχημος».Η μητέρα, που τώρα έχει στην επιμέλεια της τα τρία παιδιά του Michael,τον Prince Michael 13 ετών, την Paris 12 και τον Blanket 8, μίλησε επίσης και για τους ισχυρισμούς του γιου της ότι είχε κάνει μόνο δυο επεμβάσεις στη μύτη του.«Είχε κάνει πολλές περισσότερες, απλά ντρεπόταν» είπε. «Κάποια στιγμή η μύτη του ήταν σαν οδοντογλυφίδα. Ήταν πάρα πολύ μικρή» ομολόγησε η Katherine. «Έχω ακούσει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι εθίζονται με τις επεμβάσεις, αυτό πιστεύω ότι συνέβη και στον Michael. Του είχα πει να σταματήσει. Μέχρι και τον γιατρό του είχα βρει και του είχα ζητήσει άμα ξαναπάει να του πει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο. Δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της όταν ρωτήθηκε για τον θάνατο του Michael. «Η χειρότερη μέρα τη ζωής μου» είπε. «Η καρδιά μου πήγε να σπάσει όταν με πήραν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι ο Michael βρίσκεται εκεί. Θυμάμαι τον γιατρό του τον Dr Murray που μας είπε “Έφυγε. Λυπάμαι.”».
Αν και ο Murray αρχικά κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία πιστεύοντας ότι έδινε στον τραγουδιστή κοκτέιλ χαπιών με σκοπό να τον κρατάει σε καταστολή, τελικά βρέθηκε αθώος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου