Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Ζιλμπέρτο υπάρχει και ρεβάνς...»

Ο Ντουντού μπορεί να στενοχωρήθηκε για την ήττα στον ντέρμπι, αλλά φρόντισε να θυμίσει στον φίλο και συμπατριώτη τπυ Ζιλμπέρτο ότι υπάρχει και ρεβάνς…

Οι δύο βραζιλιάνοι, Ντουντού Σεαρένσε και Ζιλμπέρτο Σίλβα ήταν οι «αρχηγοί» του ντέρμπι. Ο Ντουντού ήταν αυτός που αντιμετώπισε με επιτυχία στο πρώτο μέρος τα τρία χαφ του Παναθηναϊκού, ο Σίλβα όμως ήταν αυτός που έφυγε χαρούμενος.

«Ήταν εφιάλτης. Τι να πώ; Δεν ξέρουμε πραγματικά τι πάθαμε στο 2ο ημίχρονο και χάσαμε έτσι το ματς. Αντί να βάλουμε κι άλλο γκολ και να το καθαρίσουμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Ήταν απίστευτο. Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Ήταν μια κακή βραδιά στο φινάλε αν και όλα άρχισαν τόσο καλά για μας », τόνισε αρχικά και συνέχισε:«Πρέπει να διορθώσουμε τη εικόνα του β’ ημιχρόνου και τα λάθη που κάναμε. Να μην ξαναγίνουν».

Στον Ντουντού δεν πολύάρεσαν αρκετά πράγματα, όπως κάποιες προκλήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού οι οποίοι φέρεται να «απαντούσαν» στους «ερυθρόλευκους» που όμως δεν υπήρχε λόγος για τέτοιο φανατισμό. Αφού ουσιαστικά τις «απαντήσεις» τις έδιναν σε δημοσιεύματα και όχι στους συναδέλφους τους. Γι αυτό λοιπόν, μεταξύ σοβαρού και αστείου υποθέτουμε, υπενθύμισε στον φίλο του Ζιλμπέρτο:

«Είμαι σίγουρος πως στο Καραϊσκάκη θα πάρουμε τη ρεβάνς που πρέπει. Θα … απαντήσουμε όπως πρέπει. Εκείνο το ματς θα είναι δικό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου