Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τέλος η σεζόν για Ιντζάγκι!

Δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότερα τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Πίπο Ιντζάγκι. Ο στράικερ της Μίλαν υπέστη ρήξη συνδέσμων στο ματς με την Παλέρμο και χάνει τη χρονιά!


Πρόωρα ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον Superpippo, όπως επιβεβαίωσαν μέσω του επίσημου site τους οι Ροσονέρι. «Η Μίλαν ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Φίλιπο Ιντζάγκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις το πρωί οι οποίες έδειξαν ρήξη χιαστών συνδέσμων και ζημιά στην μηνίσκο στο αριστερό γόνατο». Από την κόλαση στον παράδεισο. Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της κορυφής των σκόρερ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με τα γκολ κόντρα στην Ρεάλ, ο Ιταλός στράικερ «πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση» όπως έκρινε ο Δρ. Πιέρο Βόλπι.

Η εξέλιξη αυτή μπορεί να φέρει και το τέλος της καριέρας του Ιντζάγκι, ο οποίος είναι πλέον 37 ετών, ενώ το συμβολαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Σημείωνεται ότι η Μίλαν σε ανάλογες περιπτώσεις έχει στηρίξει απόλυτα τους παίκτες και δεν αποκλείεται να δούμε την διοίκηση των Ροσονέρι να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον έμπειρο άσο.

*Την ίδια στιγμή, οι εξετάσεις του Πάτο έδειξαν διάταση στον μηρό, τραυματισμός, ο οποίος το θέτει εκτός των πλάνων του Αλέγκρι για τους αγώνες με την Ιντερ την Κυριακή (14/11) αλλά και με την Φιορεντίνα στις 20 του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου