Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Τελειώνει» με Μιραλάς!

Θέμα ημερών αποτελεί για τον Ολυμπιακό η αγορά των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς από την Σεν Ετιέν.


Αποφασισμένος να κρατήσει τον Κέβιν Μιραλάς για πολλά ακόμη χρόνια στον Ολυμπιακό είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή το πλάνο δράσης, το οποίο θα εδραιώσει τον διεθνή βιρτουόζο Βέλγο φορ στην γραμμή κρούσης του Θρύλου για τα επόμενα χρόνια.

Ο Κέβιν Μιραλάς, ο παίκτης που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών, θα συνεχίσει να φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ή αν προτιμάτε τα πρόσωπα με τα οποία συνδέεται άμεσα η υπόθεση αγοράς του Βέλγου άσου από την Σεντ Ετιέν.

Ο λόγος για τον πατέρα του ποδοσφαιριστή, στον οποίο αντιστοιχούν 200.000 ευρώ ως ποσοστό επινοικίασης που πληρώνει ο Ολυμπιακός στην γαλλική ομάδα για τον δανεισμό του παίκτη και που χρωστά η γαλλική ομάδα στον παίκτη από πέρυσι), οι δύο ατζέντηδες (ο Βέλγος και ο Έλληνας) και φυσικά η Σεντ Ετιέν.

Έχει μάλιστα δοθεί εντολή από τον ισχυρό άνδρα Βαγγέλη Μαρινάκη να πληρωθεί το ποσό προς τον πατέρα του Κέβιν Μιραλάς. Από εκεί και πέρα το κυρίαρχο μέλημα των ανθρώπων της ομάδας ήταν να ξεμπερδέψουν με το... αγκάθι που είχε ξεφυτρώσει από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για να μπορέσουν να ξεκινήσουν την προσπάθεια να μειωθεί όσο πιο πολύ γίνεται το ποσό της ρήτρας.

Αυτό είναι 2,5 εκατ. ευρώ αλλά σύμφωνα με τους εκπροσώπους του παίκτη υπάρχει δυνατότητα να πέσει ακόμη και στο 1,5 εκατ. ανάλογα με την προκαταβολή που θα δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην διοίκηση των «Στεφανουά» για την απόκτηση του Μιραλάς.

Μετά από όλα αυτά η επιθυμία του 23χρονου επιθετικού για παραμονή του στον Πειραιά γίνεται πραγματικότητα, καθότι ο ίδιος θέλει πολύ να μείνει στον Πειραιά και το δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Ουσιαστικά το όλο ζήτημα αναμένεται να έχει τελειώσει την άλλη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου