Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

90 εκατ. για Σουάρες η Ρεάλ, θέλει 120 η Λίβερπουλ!

90 εκατ. για Σουάρες η Ρεάλ, θέλει 120 η Λίβερπουλ!Πέρσι ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, φέτος απ' ό,τι φαίνεται θα είναι ο Λουίς Σουάρες ο παίκτης που θα εξελιχθεί στο μέγα σίριαλ του καλοκαιριού με τη Ρεάλ να είναι αποφασισμένη να τινάξει ξανά την μπάνκα στον αέρα.


Όπως αναφέρει στο σημερινό (5/6) της πρωτοσέλιδο η «Marca», η «βασίλισσα» τα δίνει όλα για τον Ουρουγουανό στράικερ της Λίβερπουλ που έκανε σπουδαία σεζόν, ανακηρύχθηκε κορυφαίος παίκτης στην Premier League, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.
Βάσει, λοιπόν, του σημερινού ρεπορτάζ της μαδριλένικης εφημερίδας, η Ρεάλ προσφέρει 90 εκατ. ευρώ στη Λίβερπουλ για να πάρει τον παίκτη. Οπερ σημαίνει πως δίνει δέκα εκατ. ευρώ λιγότερα απ' όσα δαπάνησε το περσινό καλοκαίρι για να πάρει τον Μπέιλ από την Τότεναμ.

Απ' ό,τι φαίνεται, όμως, οι «κόκκινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να πουν το «ναι» σ' αυτή την πρόταση. Και αυτό γιατί τα βρετανικά ταμπλόιντ επισημαίνουν πως η Λίβερπουλ, τον παραχωρεί, αλλά θέλει 30 εκατ. ευρώ περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου