Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

«Κληρώνει» για τον ΠΑΟΚ

troktiko    «Κληρώνει» για τον ΠΑΟΚ
Στα γραφεία της ΕΠΟ αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ζητήσει από την … πειθαρχική επιτροπή της ελληνικής ομοσπονδίας να εκδικάσει άμεσα την υπόθεση των επεισοδίων στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. «Επίθεση» ετοιμάζουν οι Θεσσαλονικείς σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους.
Τις διαθέσεις της ΕΠΟ απέναντι στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι θα δείξει η απόφαση που θα πάρει σήμερα η πειθαρχική επιτροπή της, αναφορικά με το αν θα εκδικάσει ή όχι την για τα επεισόδια του Κυπέλλου. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής συνεχείς επαφές με στελέχη της ομοσπονδίας, για να καταφέρει να γίνει αυτό που θεωρούν στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» το αυτονόητο.
Έχοντας μάλιστα ήδη το δεδικασμένο με την ΑΕΚ, της οποίας η υπόθεση τελείωσε μέσα σε μια ημέρα ώστε να παίξει με κόσμο στον πρώτο ημιτελικό στο ΟΑΚΑ, αλλά και εκείνη του Κέβιν Μιραλάς, για χάρη του οποίου η επιτροπή εφέσων της ΕΠΟ συνεδρίασε Σάββατο και αποφάσισε άμεσα, στον ΠΑΟΚ περιμένουν να γίνει το ίδιο και στη δική τους περίπτωση.
Αν δεν συμβεί αυτό οι Θεσσαλονικείς θα αναγκαστούν να δώσουν έναν από τους τρεις αγώνες των πλέι οφ χωρίς κόσμο στην έδρα τους, αν υπάρξει τελικώς τιμωρία έδρας το λιγότερο δύο αγωνιστικών, γεγονός που θα επιφέρει σημαντικές οικονομικές απώλειες στο σύλλογο. Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» μάλιστα περιμένουν στη… γωνία την ΕΠΟ, με την οποία θα κόψουν κάθε δεσμό αν δεν δικαιωθούν, ενώ ετοιμάζουν και επιθετική ανακοίνωση εναντίον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου