Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Συγχώνευση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας!


Η πιο μεγάλη συγχώνευση είναι στα σκαριά. Είναι ή συγχώνευση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας! Και είναι η μόνη συγχώνευση που δεν θα αντιμετωπίσει διαμαρτυρίες . Αντίθετα θα γνωρίσει την αποθέωση.

Το Πάμε Λουκέτο, αποκαλύπτει σήμερα , την  κίνηση - βόμβα  που ετοιμάζεται, η οποία θα βγάλει όχι μόνο τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά και τη χώρα ολόκληρη από το αδιέξοδο , την κρίση, την χρεωκοπία.

Οι συγχωνεύσεις είναι...
η μοναδική λύση για το κράτος. Άλλωστε τα δύο κόμματα, δεν έχουν καμία ιδεολογική διαφορά και δεν θα λείψουν σε κανένα, αν δεν είναι αυτοτελή.

Μετά  λοιπόν τα σχολεία, νοσοκομεία, στρατόπεδα κλπ, σειρά παίρνουν τα κόμματα. Και θα έχουμε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων με αυτή την κίνηση ματ και ΜΑΤ.

Καταχρεωμένα είναι τα δύο μεγάλα κόμματα που έχουν κυβερνήσει τον τόπο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, το ΠΑΣΟΚ έχει χρέη στις τράπεζες που αγγίζει τα 111 εκ. ευρώ και η ΝΔ είναι το μόνο που προηγείται από το ΠΑΣΟΚ, αφού τα χρέη είναι πάνω από 120 εκ. ευρώ.

Βέβαια αυτά είναι τα χρέη προς τις τράπεζες. Γιατί θα υπάρχουν μεγάλες οικονομίες κλίμακας από την συγχώνευση:

- Θα υπάρχει μόνο το Μαξίμου ή η Συγγρού. Η έκπληξη είναι ότι θα προτιμηθεί η Συγγρού , αφού το Μαξίμου, θεωρείται ξεπερασμένο και πασέ.

- Θα έχουμε οικονομία , όπως στα σχολεία. Θα περνάει ένα πούλμαν και θα τους κουβαλάει όλους στη Βουλή.

- Θα έχουμε οικονομία , όπως στα νοσοκομεία. Εκεί το ένα κρεβάτι, θα είναι στα πλαίσια συγχώνευσης, για δύο ασθενείς. Έτσι και στη Βουλή, σε ένα έδρανο θα είναι δύο βουλευτές,. Στους δύο διορισμούς που θα κάνουν θα  γίνεται μόνο ένας.

- Φυσικά θα εξοικονομηθούν τεράστια χρήματα από τα χρέη προς το Κράτος και τις τράπεζες. Κάθε μέρα, όπως και με τη χώρα, τα χρέη μεγαλώνουν, γιατί παίρνουν συνέχεια νέα δάνεια. Με τη συγχώνευση, θα δανείζονται από κοινού και  με μεγαλύτερη προσοχή και θα μειωθεί το χρέος. Αρκεί να καταλάβουν, ότι σε μια συγχώνευση  , ότι τα έξοδα είναι "δια δύο" και όχι "επί δύο", όποτε τα χρέη των κομμάτων, θα ξεπεράσουν και τα χρέη του κράτους και πάμε ντουγρού για την άβυσσο.

Η συγχώνευση έχει να λύσει μόνο ένα πρόβλημα. Το νέο όνομα. Η Νέα Πασοκοκρατία είναι το πιθανότερο. Για τον αρχηγό έχει λυθεί. Θα είναι ο Αντώνης Παπανδρέου ή  ο Γιώργος Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου