Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το ΔΣ… της κρίσης!


Ξεκινάει σε λίγα λεπτά η κρίσιμη συνάντηση των μετόχων του ΠΑΟ

Στις 17.00 αναμένεται να αρχίσει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι αποφάσεις του οποίου θα κρίνουν πολλά για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Το «παρών» Παν αστη συνεδρίαση θα δώσουν όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ εκτός του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Κύριο θέμα στη συνεδρίαση θα αποτελέσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που έχει οριστεί να γίνει, και φυσικά η πρόθεση των μετόχων να λάβουν μέρος σε αυτή.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει ξεκαθαρίσει ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ο έχων το 30% του συνόλου των μετοχών. Έτσι τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ –τις τελευταίες ημέρες- φερόταν να ενδιαφέρεται σοβαρά να αυξήσει το ποσοστό των μετοχών του. Κάτι τέτοιο, όμως το διέψευσε μιλώντας στη Sportday.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει και ο Νικόλας Πατέρας, αλλά και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος –μάλιστα- φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τις επόμενες ημέρες ανάλογα με τις αποφάσεις που θα ληφθούν σήμερα.

Πάντως, αυτό που περιμένουν όλοι να γίνει σήμερα είναι οι μέτοχοι να «ανοίξουν» τα χαρτιά τους για τις προθέσεις τους σχετικά με τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Γόντικας θα θέσει ορισμένα ζητήματα στη σημερινή συνεδρίαση. Από τις απαντήσεις που θα λάβει θα κριθεί η τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα στην επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου