Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ποιός είναι αυτός ο «Σάλπι»;


Αρνητικό ρεκόρ για το σέντερ φορ του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δε βρίσκει λύσεις στην επίθεση, ο μέσος όρος των τερμάτων είναι απογοητευτικός και γι αυτό φταίει όλη η επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Αυτό είναι σίγουρο. Όμως μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και αυτοί που την απαρτίζουν, και πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για τον οποίο υπάρχουν πολλά παράπονα. Τα στατιστικά του στο πρωτάθλημα είναι… για κλάματα. Ο διεθνής επιθετικός έχει συμπληρώσει 1007 λεπτά συμμετοχής, είναι τέταρτος στην σχετική λίστα (τον ξεπερνούν μόνο οι Βιεϊρίνια, Κρέσιτς και Βιτόλο) και έχει σημειώσει μόλις δύο τέρματα.

Θα μπορούσε κάποιος βέβαια να πει ότι είναι και θέμα τύχης. Δεν φαίνεται όμως κάτι τέτοιο, αφού σε 12 αγώνες έχει μόλις 13 τελικές προσπάθειες! Είναι εμφανές ότι ο «Σάλπι» βρίσκεται εκτός ρυθμού.

Για τα παραπάνω πολλά είναι αυτά που παίζουν το ρόλο τους. Όπως η κακή ψυχολογία, η κούραση από το Μουντιάλ, το ότι παίζει μόνος του στην επίθεση, η ανάπτυξη της ομάδας και ο τρόπος που επιτίθεται. Αυτά όμως είναι πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζει καλύτερα από όλους μας η τεχνική ηγεσία της ομάδας (κυρίως), που όμως έχει – σύμφωνα με πληροφορίες – αρκετά παράπονα για την απόδοση του ποδοσφαιριστή. Το ίδιο συμβαίνει και από την πλευρά της πλειοψηφίας του κόσμου του ΠΑΟΚ, που είναι θέμα χρόνου να αρχίζουν να δείχνουν την δυσφορία τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου