Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Παναιτωλικάρα για Σούπερ Λιγκ!

Ο δρόμος για τη Σούπερ Λίγκα είναι πιο κοντά! Ο Παναιτωλικός στο ντέρμπι της αγωνιστικής κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Καούνο και βρέθηκε πρώτος στη βαθμολογία!

Ένα ματς που δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αναμετρήσεις Σούπερ Λίγκας. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο με 6000 κόσμο, δύο ομάδες που του χρόνου πιθανότατα θα είναι στην μεγάλη κατηγορία και πολλές δυνατές μάχες. Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήρε δίκαια μια νίκη που θα τον βοηθήσει από κάθε άποψη. Και ψυχολογικά αφού κέρδισε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά και βαθμολογικά μιας και άφησε πίσω τον ΟΦΗ τρεις βαθμούς και… πάτησε στην κορυφή.

Η ομάδα του Γιάννη Νταλακούρα μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και στο 23’ πήρε κεφάλι στο σκορ. Από μια εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Γκούρμα, ο Καούνος από την καρδιά της μικρής περιοχής με γυριστό σουτ νίκησε τον Βεζυρίδη και… 1-0. Οι Κρητικοί από το γκολ και μετά πήραν τον έλεγχο του αγώνα και στο 36’ από εξαιρετική μπαλιά του Καλάιτζιτς που… έπιασε κοιμώμενη την αγρινιώτικη άμυνα, ο Γιακούμπου πρόλαβε στην έξοδο τον Τζενάμο και ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα στην εκπνοή του ημιχρόνου ο ΟΦΗ θα μπορούσε να προηγηθεί αν η κεφαλιά του Αγρίτη έβρισκε στόχο.

Επανάληψη και… γκολ

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός έκανε το 2-1. Πρωταγωνιστής και πάλι ο Καούνος που έξυπνα πάνω στην γραμμή του άουτ έκλεψε την μπάλα από τον Μπερτίν έκανε την παράλληλη σέντρα και πριν αυτή φτάσει στον Γκούρμα, άθελα του ο Πίτσος την έβαλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Αγρινιώτες κυριάρχησαν ως το 70’ Από κει και πέρα ήρθε η οπισθοχώρηση και ο ΟΦΗ με τον Αναστόπουλο να κάνει τις αλλαγές του να παίζει… τα ρέστα του για την ισοφάριση. Τελικά όταν χρειάστηκε ο Τζενάμο φώναξε παρών και ο Παναιτωλικός πήρε μια τεράστια νίκη που φέρνει πιο κοντά το όνειρο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα!
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αθηναίου Παπαπέτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου