Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Σύλληψη 35χρονης για δολοφονία πέντε βρεφών στη Φινλανδία

image
Η αστυνομία της πόλης Ούλου στη Φινλανδία προχώρησε στη σύλληψη μιας ύποπτης γυναίκας μετά την ανακάλυψη από την αστυνομία των σορών πέντε βρεφών σε πολυκατοικία. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε τα 

πτώματα των νεκρών βρεφών, τα οποία έμοιαζαν να είναι σχεδόν πλήρως ανεπτυγμένα έμβρυα, μέσα σε σακούλες σε υπόγεια αποθήκη του κτηρίου, αφού ειδοποιήθηκε από τους διαχειριστές της πολυκατοικίας.
Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών παρουσιάστηκε μία γυναίκα, η οποία ισχυρίστηκε ότι είχε τοποθετήσει τις σακούλες στην αποθήκη και ότι είχε γεννήσει τα μωρά σπίτι πριν από πέντε έως και 10 χρόνια. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Associated Press η γυναίκα αδυνατούσε να εξηγήσει τα κίνητρα της πράξης της.
Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα της γυναίκας, παρά μόνο ότι είναι παντρεμένη με παιδιά και ότι είχε μετακομίσει στην πολυκατοικία λίγους μήνες νωρίτερα. Σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία θεωρεί ότι πρόκειται περί ανθρωποκτονίας, κανένα άλλο μέλος της οικογένειας δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, ενώ η έρευνα θα χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου