Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Κοινωνικό έργο ”ΠΡΟΣΦΕΡΩ”, προσφορά προς τον συνάνθρωπο

 troktiko


Το Κοινωνικό έργο ”Προσφέρω” με έδρα το Μενίδι (Αχαρναί), απαρτίζεται από μια ομάδα εθελοντών πολιτών, οι οποίοι ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, τον δύσκολο αυτό καιρό που ζούμε, με τη…
βοήθεια του κόσμου, προσφέρουν βοήθεια στους συνανθρώπους μας.
ΑΡΧΗ ΜΑΣ:   ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
Συγκεντρώνουμε κουβέρτες, ρουχισμό για όλες τις ηλικίες, υποδήματα, παιχνίδια, σχολικά είδη, τρόφιμα και φάρμακα (όχι ληγμένα).
Τα φάρμακα που συγκεντρώνουμε, παραδίδονται σε Κοινωνικά φαρμακεία- ιατρεία όπως Μενιδίου, Μεταμόρφωσης αλλά και στους Γιατρούς του Κόσμου.
Η διαλογή του ρουχισμού γίνεται σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε οικογένειας, που ζητάει την βοήθειά μας.
Στο πλευρό του Κοινωνικού έργου ”Προσφέρω” είναι και οι μεταφορικές εταιρείες, που μας βοηθάνε αφιλοκερδώς προκειμένου να αποσταλούν τα πράγματα σε οικογένειες που βρίσκονται σε νησιά, όπως Σάμο, Τζιά, Κρήτη αλλά και σε επαρχίες, όπως Πάτρα, Ξυλόκαστρο κτλ.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ:
1. Την τρίτη ηλικία, όπου αρκετές φορές έχουμε βοηθήσει, είτε ατομικά είτε σε ιδρύματα όπου φιλοξενούνται.
2. Τα μικρά παιδιά, όπου πολλές φορές τους πηγαίνουμε ρουχισμό, υποδήματα και παιχνίδια στα ιδρύματα όπου φιλοξενούνται, όπως Κιβωτό του Κόσμου, Λύρειο ίδρυμα, Παίδων Αγλαΐα  Κυριακού, Βρεφών Μητέρα κτλ.
3. Τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ψυχιατρικά ιδρύματα και χρειάζονται ρουχισμό που φροντίζουμε να τους παρέχουμε, όπως στο ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο κτλ.
4. Τους συνανθρώπους μας που κοιμούνται έξω και δυστυχώς ακόμα και μικρά παιδιά. Όσο μπορούμε τους παρέχουμε ρουχισμό, υποδήματα, κουβέρτες αλλά και σπιτικό ζεστό φαΐ.
Πολλές φορές θα μας συναντήσετε έξω από εκκλησίες και πλατείες να συγκεντρώνουμε ρουχισμό και τρόφιμα.
Σ’ αυτό λοιπόν το δύσκολο έργο θα θέλαμε και την δική σας βοήθεια.
Όποιος φίλος ή φίλη έχει να μας διαθέσει κάποιο χώρο αφιλοκερδώς, ώστε να συγκεντρώνονται πιο άνετα τα πράγματα μας, ας επικοινωνήσει στο τηλ. 6937191968 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ.
 troktiko
 troktiko
 troktiko


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου