Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Ελεύθερος αφέθηκε ο 28χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ


Είχε επιτεθεί σε οπαδούς του Άρη μαζί με άλλους επτά δράστες

Ελεύθερος αφέθηκε σήμερα ο 28χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ, που ήταν προσωρινά κρατούμενος στις δικαστικές φυλακές Διαβατών, κατηγορούμενος για επίθεση σε βάρος οπαδών του Άρη, στην περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης.

Προηγουμένως, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης είχε κάνει δεκτό το αίτημα του κατηγορούμενου για άρση του μέτρου της προσωρινής κράτησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, υπό τον όρο της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του σε κάθε αθλητική δραστηριότητα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Σύμφωνα με το σχετικό βούλευμα που εξέδωσε το δικαστικό συμβούλιο, ο 28χρονος κατηγορείται ότι τον περασμένο Απρίλιο μαζί με άλλους επτά δράστες -που αναζητούνται- επιτέθηκαν σε δύο οπαδούς του Άρη που επέβαιναν με τα ανήλικα παιδιά τους σε Ι.Χ. αυτοκίνητο. Μάλιστα, οι δράστες φέρονται να λήστεψαν τα θύματά τους, αρπάζοντας δύο τσαντάκια που περιείχαν 1.320 ευρώ.

Όπως περιγράφεται στο βούλευμα, οι διωκτικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του 28χρονου, καθώς εντόπισαν το κινητό του τηλέφωνο μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο των θυμάτων, όπου έπεσε η συσκευή κατά την επίθεση.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, ένας ακόμη οπαδός του ΠΑΟΚ -ο πέμπτος- που αντιμετωπίζει εκκρεμότητα με τη δικαιοσύνη, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως την εκδίκαση της υπόθεσής του στα ποινικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου