Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Aπόψε η μεγάλη επιστροφή του «50 -50″!

troktiko    Aπόψε η μεγάλη επιστροφή του 50  50!
Τετάρτη 2 Μαρτίου σήμερα και ο Νικηφόρος, ο Μίμης και ο Παύλος … επιστρέφουν στη μικρή οθόνη και μάλιστα απέναντι από τον ελληνικό της Eurovision! Οι τρεις ήρωες «παίζουν» με τις δέκα εντολές… Το concept αφορά στο «παιχνίδι» μεταξύ ανδρών και γυναικών και βασίζεται σε αυτές τις εντολές αλλά και στη διαφορετική αντίληψή τους για το «ου μοιχεύσεις».
Όσο για το πως ξεκινάει η ιστορία μας;

 Η ιστορία μας ξεκινά ακριβώς από εκεί που σταμάτησε… Δηλαδή, μετά το επεισοδιακό φαγοπότι και την κατάληψη του τσιπουράδικου !
Ο Νικηφόρος, ο Μίμης και ο Παύλος ασφυκτιούν κάτω απ’ την αυστηρή επίβλεψη των γυναικών και δυστυχώς δεν έχουν πού να πνίξουν τον πόνο τους. Ο Βασίλης μετά την κατάληψη του τσιπουράδικου δεν τους επιτρέπει την είσοδο στο μαγαζί. Εξάλλου εκκρεμεί και δίκη εις βάρος τους. Επειδή όμως ξέρουν να γίνονται φορτικοί κατορθώνουν να του αλλάξουν γνώμη κι επιστρέφουν πανηγυρικά στις κραιπάλες. Αποφασίζουν μάλιστα να τολμήσουν αυτό που χρόνια επιθυμούν. Να ζήσουν από κοντά τη γιορτή του τσίπουρου στον Τίρναβο και να ξεσαλώσουν παρέα με αλλοδαπές οινοποιούς.
Το πιστεύετε, δεν το πιστεύετε, ήρθε η μεγάλη στιγμή που τα ολοκαίνουργια επεισόδια του θρυλικού «50-50″ σηκώνουν αυλαία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου