Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Προς οριστικό «αντίο» ο Πατέρας


Μάλλον οριστικό πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι ο Νικόλας Πατέρας δεν θα έχει πλέον την παραμικρή σχέση με το άμεσο μέλλον του Παναθηναϊκού, τουλάχιστον με βάση τις πληροφορίες που προκύπτουν τα τελευταία 24ωρα μέσω του περιβάλλοντός του.
Ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων», επί των ημερών του οποίου το «τριφύλλι» επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει αποφασίσει πλέον να μη συμμετάσχει από εδώ και πέρα στις διοικητικές εξελίξεις του Παναθηναϊκού.

Προς οριστικό «αντίο» ο Πατέρας
Κάτι που δεν αποκλείεται να το επισημάνει και στο προσεχές ΔΣ της «πράσινης» ΠΑΕ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 του μηνός.
Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να μη συμμετάσχει και οικονομικά, είτε αυτό συμβεί μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου είτε μέσω χορηγίας των μετόχων. Οπως σας αποκάλυψε το «Goal» της Τετάρτης, η συγκεκριμένη προοπτική της χορηγίας, θεωρείται από πολλούς μετόχους ως μία καλή εναλλακτική λύση που μπορεί να βγάλει το σύλλογο από το αδιέξοδο της παρούσας χρονικής στιγμής, όπου ουδείς (μέτοχος του Παναθηναϊκού) δείχνει διατεθειμένος να αποκτήσει το 24,7% που δωρίζει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Αξίζει δε, να επισημανθεί πως ως προς τη λύση της χορηγίας η πλευρά Τζίγγερ, όπως και αυτή του Παύλου Γιαννακόπουλου δεν έχουν εκφραστεί αρνητικά, ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης είναι αυτός που έχει κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου