Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

«Θόδωρε, κλείσε τα αυτιά σου»!

  troktiko    «Θόδωρε, κλείσε τα αυτιά σου»!Τη δική του άποψη για το πως πρέπει να ξεπεραστεί η κρίση που περνάει ο ΠΑΟΚ, εξέφρασε Γιώργος Καλύβας.
Ο παλιός διοικητικός ηγέτης του «Δικέφαλου του Βορρά», συνέστησε στον νυν πρόεδρο, Θοδωρή Ζαγοράκη να κλείσει τα αυτιά του σε όσα ακούγονται και να συνεχίσει ανεπηρέαστος το έργο του…
Αφού, λοιπόν, έδειξε κατανόηση στις έντονες αντιδράσεις του κόσμου μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, εξήγησε πως δεν είναι ώρα για κριτική, αλλά για συσπείρωση.
Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στον Sport 103 fm:


«Έχει προσφέρει πολλά και τώρα έχει φθάσει σε μία κρίσιμη καμπή. Τώρα όμως πρέπει να συνεχίσει το έργο του, κλείνοντας τα αυτιά του σε ό,τι ακούγεται από τον κόσμο. Αυτά δεν πρέπει να τον επηρεάζουν. Δεν κατηγορώ τον κόσμο για όσα λέει. Από εκεί και πέρα όμως, άλλος διοικεί και αποφασίζει και αυτός δεν πρέπει να ακούει τι λέγεται.
Τώρα μετράνε τα αποτελέσματα και εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας. Για μία ομάδα η βιτρίνα είναι το αγωνιστικό της κομμάτι, το αποτέλεσμα στο γήπεδο και από εκεί και πέρα έρχονται οι δηλώσεις…
Εγώ τώρα δεν θα κάνω κριτική. Τώρα είμαστε στο μέσο ενός πολέμου. Η κριτική πρέπει να γίνει στο τέλος. Από εκεί και πέρα είμαι κάθετα αντίθετος και με αντιδράσεις όπως στον αγώνα με την ΑΕΚ. Αυτά μόνο προβλήματα θα φέρουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου