Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Ψάχνουν τον Παλαιοκώστα στην Αττική

 
troktiko    Ψάχνουν τον Παλαιοκώστα στην Αττική
Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διαθέτει στοιχεία που την κάνουν να πιστεύει ότι ο καταζητούμενος Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται αυτό το διάστημα … στην Αττική. Την Κυριακή αστυνομικοί ανακάλυψαν στην περιοχή Αγίας Τριάδας στο Μαραθώνα το μπλε Fiat Punto, που είχαν χρησιμοποιήσει ως όχημα διαφυγής οι δύο άγνωστοι που είχαν πυροβολήσει και τραυματίσει δύο αστυνομικούς της Ασφάλειας Λειβαδιάς στις 6 Φεβρουαρίου.


Οι δύο δράστες επέβαιναν αρχικά σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi Α6, στο οποίο εντοπίστηκε αργότερα αποτύπωμα του Βασίλη Παλαιοκώστα.
Μετά τη συμπλοκή, οι δράστες κατευθύνθηκαν στην περιοχή της Χαιρώνειας, όπου εγκατέλειψαν το Audi Α6 και έκλεψαν το Fiat Punto, που βρέθηκε προχθές, μετά από 45 ημέρες, στην περιοχή του Μαραθώνα.
Το αυτοκίνητο ήδη εξετάζεται από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ.
Με βάση αυτό το εύρημα, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ πιθανολογούν ότι ο 45χρονος ποινικός ή οι συνεργοί του το τελευταίο χρονικό διάστημα κινούνται στην περιοχή των Αθηνών. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους εκτιμούν ότι αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς ήταν αλλοδαποί συνεργοί του, ενώ ο Βασίλης Παλαιοκώστας είχε μπει στο αυτοκίνητο τις προηγούμενες ημέρες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. παλαμικό αποτύπωμα του Βασίλη Παλαιοκώστα είχε βρεθεί και στο φάκελο βόμβα που εστάλη στο γραφείο του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από την οποία έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός υποδιευθυντής, Γιώργος Βασιλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου