Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ένας για όλους


Ένας για όλους 
Το κενό των δύο ποιοτικότερων μέσων του ΠΑΟΚ καλείται να καλύψει ο Βίκτορ Βιτόλο στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ (19:30, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), ο οποίος επιστρέφει σε αγώνα πρωταθλήματος ύστερα από τις 11 Δεκεμβρίου. Με 4-4-2 και Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη στην επίθεση ετοιμάζεται να παρατάξει την ομάδα του ο Μάκης Χάβος.

Πέντε ματς έχει χάσει φέτος ο Πάμπλο Γκαρσία, αλλά σε κανένα από αυτά δεν έλειπε και ο Βλάνταν Ίβιτς, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να έχει έλλειψη σε ποιότητα στον χώρο του κέντρου. Το κενό αυτό καλείται να καλύψει ο Βίκτορ Βιτόλο, ο οποίος έχει να αγωνιστεί σε αγώνα πρωταθλήματος από το ματς με τον Ηρακλή (1-0), στις 11 Δεκεμβρίου 2010.

Δίδυμο Κλάους-Σάλπι

Παρά τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, ο Μάκης Χάβος φέρεται διατεθειμένος να «κατέβει» με δύο επιθετικούς στο ΟΑΚΑ και να χτυπήσει την ΑΕΚ στη «βαριά» της άμυνα, αν παραταχθεί με Δέλλα-Ματέος. Ο Έλληνας τεχνικός κάνει τα πλάνα του πάνω στο 4-4-2 με τον Κρέσιτς στην εστία και τους Ετό, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο και Κοντρέρας μπροστά του. Θέση δίπλα στον Βιτόλο θα πάρει ο Τσουκαλάς, ενώ αντί του Βιεϊρίνια θα αγωνιστεί ο Κουτσιανικούλης, με τον Ελ Ζαρ να καλύπτει το άλλο άκρο. Στην επίθεση το δίδυμο θα συνθέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Αν τελικά αλλάξουν τα σχέδια του προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», θα προτιμηθεί το 4-2-3-1 με τον Μπαλάφα να χρησιμοποιείται ως δεύτερο αμυντικό χαφ, τον Τσουκαλά να προωθείται ως επιτελικός και τον Σαλπιγγίδη να μετατίθεται δεξιά, αντί του Ελ Ζαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου