Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Ομάδα στο εξωτερικό ψάχνει ο Τζόρβας

troktiko    Ομάδα στο εξωτερικό ψάχνει ο Τζόρβας
Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο Αλέξης Τζόρβας. Ο διεθνής τερματοφύλακας είναι απογοητευμένος με … όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν δίστασε να δηλώσει σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ένωσης
 Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (FIF-Pro). Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό με προτίμηση στην Ιταλία, ενώ ο μάνατζέρ του εκτιμά πως σύντομα θα έρθει επίσημη πρόταση για την παραχώρησή του. Οι «πράσινοι» δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με ένα ποσό της τάξεως των 2-3 εκατ. ευρώ.
Εφόσον τελικά πωληθεί ο Τζόρβας, πρώτη επιλογή για την αντικατάστασή του αποτελεί ο Μιχάλης Σηφάκης. Αν δεν είναι εφικτό να αποκτηθεί ο διεθνής γκολκίπερ του Άρη, τότε οι «πράσινοι» πιθανότατα θα στραφούν σε λύση από το εξωτερικό. Χωρίς να αποκλείεται να γίνει και η έκπληξη από την ελληνική αγορά (υπήρξαν φήμες για τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο της Κέρκυρας και τον Γιούργκεν Μάχο του Πανιωνίου).
Φεύγουν κι άλλοι
Θέμα χρόνου είναι να αποχωρήσουν από τον Παναθηναϊκό κι άλλοι παίκτες. Όχι-σαν τον Αλέξη Τζόρβα-επειδή σκοπεύουν να αγωνιστούν στο εξωτερικό, αλλά επειδή έχουν απογοητεύσει με την παρουσία τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Νταμιάν Πλεσί, Λουίς Γκαρσία, Σίντνεϊ Γκοβού και Γιούρκας Σεϊταρίδης.
Αντίθετα, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο επιστροφής των Μαρσέλο Μάτος και Γκάμπριελ, ο πρώτος για να καλύψει το κενό του Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο δεύτερος για να αποτελέσει μπακ-απ του Λουκά Βύντρα. Ωστόσο οι δύο παίκτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να παραμείνουν στη Βραζιλία, σε Μποταφόγκο και Γκρέμιο αντίστοιχα, και ήδη γίνεται προσπάθεια από τις ομάδες της Βραζιλίας να αγοράσουν τα δικαιώματά τους.
Αποχωρεί και ο Πατέρας;
Φήμες τις τελευταίες ώρες θέλουν τον Νικόλα Πατέρα να έχει πάρει απόφαση να μην έχει καμία εμπλοκή στο διοικητικό μέλλον του Παναθηναϊκού, πιθανώς ούτε και σε μετοχικό επίπεδο. Όπως και να έχει, οι προθέσεις όλων των μετόχων θα αποκαλυφθούν στο κρίσιμο για το μέλλον του συλλόγου ΔΣ της ερχόμενης Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου