Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Γκαρσία: "Προσπάθησαν να μας... κλέψουν"

Χειμαρρώδης, ως συνήθως, ήταν ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας για το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ και τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ στον τελικό.
Ο Ουρουγουανός, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά", είπε χαρακτηριστικά: "Στο παιχνίδι του Κυπέλλου ήταν εμφανές πως προσπάθησαν να μας κλέψουν. Ήθελαν να χάσουμε, αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στον ΠΑΟΚ. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη με τις δύο αποβολές. Δεν είναι καθόλου σωστό να παίζει σε αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ένας διαιτητής, ο οποίος, όπως ακούγεται και έχει γραφτεί σε εφημερίδες, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ".  


Νιώθοντας αδικημένος από τη διαιτησία ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου, δήλωσε χαρούμενος "για την ισοπαλία που πήραμε. Ειδικά με τον τρόπο που ήρθε με αντίπαλο την ΑΕΚ. Μην ξεχνάτε, πως μετά την αποβολή του Λίνο και του Ίβιτς, μείναμε με εννέα παίκτες και αυτό το γεγονός δεν μας βοήθησε να παίξουμε όπως έπρεπε και όπως θέλαμε. Κατά συνέπεια, δεν είμαι χαρούμενος για την απόδοση που είχαμε, οφείλεται όμως στο γεγονός ότι μείναμε με εννέα παίκτες. Έχουμε καλύτερη ομάδα από αυτούς και θα το αποδείξουμε στο επόμενο παιχνίδι που θα δώσουμε στην Τούμπα, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου".
Ο Γκαρσία αναφέρθηκε ξεχωριστά στις αποβολές των Λίνο και Ίβιτς λέγοντας: "Η αποβολή του Λίνο δεν ήταν 100% άδικη και το αναφέρω διότι η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ήταν οριακή. Αν ήταν καλός ο διαιτητής, θα γνώριζε πως ο παίκτης, εάν κάνει ένα τέτοιο τάκλιν, δεν πρέπει να δεχτεί την κίτρινη κάρτα. Ανάλογη ήταν αυτή η φάση με τη εκείνη του Ελ Ζαρ στην Τούμπα, στον αγώνα με την Καβάλα, όταν μπήκε στην περιοχή και του πήρε το πόδι ο Γκαλίνοβιτς. Για τον Ίβιτς είμαι απόλυτος και σας λέω πως η αποβολή του ήταν 100% άδικη από το διαιτητή. Ο παίκτης της ΑΕΚ τον βρήκε καθαρά και τον ανέτρεψε στο κέντρο. Δεν ξέρω αν η αποβολή είναι για εξύβριση, το θεωρώ όμως πολύ δύσκολο, γιατί ο διαιτητής βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων από τον Ίβιτς και ήταν πολύ δύσκολο ακόμη και να ακούσει τι γινόταν".
Παράλληλα, συμφώνησε με την άποψη του Μπρούνο Τσιρίλο και την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: "Συμφωνώ με όσα είπε. Είναι πολύ καθοριστικό το παιχνίδι που θα δώσουμε, όπως και τα υπόλοιπα που μας περιμένουν στο πρωτάθλημα. Ειδικά όμως σε αυτό το ματς του Κυπέλλου, πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη, να σκοράρουμε και να προκριθούμε. Σε αυτό θα μας βοηθήσουν οι οπαδοί μας. Και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για τον τρόπο υποστήριξης από τον κόσμο. Ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς πώς πρέπει να ενισχύουν την ομάδα και τι πρέπει να κάνουν για να μας συμπαρασταθούν. Έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας και στο πρωτάθλημα, όπου μας περιμένουν σημαντικοί αγώνες, καθώς ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στα πλέι οφ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου