Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Σκότωσε τον φίλο του, γιατί του «την έπεσε»


troktiko    Σκότωσε τον φίλο του, γιατί του «την έπεσε»
Τα έπιναν μαζί, διασκέδασαν, αλλά τελικά… σκότωσαν ο ένας τον άλλο και μάλιστα με φρικτό τρόπο! Αιτία του εγκλήματος που … έγινε σε αγροτική περιοχή της Σκύδρας στην Πέλλα, ήταν ότι το θύμα επιχείρησε να επιτεθεί στον δράστη με σεξουαλική διάθεση।

Οι δύο φίλοι πέρασαν αρκετές ώρες σε μια ταβέρνα του χωριού Προφήτης Ηλίας διασκεδάζοντας και αργότερα έφυγαν με το αυτοκίνητο του 44χρονου, με το οποίο πήγαν σε κοντινή αγροτική περιοχή. Εκεί, όμως, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο οδηγός, ο 57χρονος φίλος του προσπάθησε να του επιτεθεί με χάδια και σεξουαλικά υπονοούμενα.
Αυτό τον έκανε έξαλλο και, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ήρθε στα χέρια με τον φίλο του. Όμως, εκείνος επέμεινε και τότε ο 44χρονος έβγαλε ένα σουγιά και τον χτύπησε αλλεπάλληλες φορές με αυτόν στο κεφάλι και στο σώμα!
Όταν διαπίστωσε ότι ο 57χρονος ήταν νεκρός, πέταξε τον σουγιά σε ποτάμι και περιπλανήθηκε για λίγο στην περιοχή, πριν μπει ξανά στο αυτοκίνητο και πάει στο αστυνομικό τμήμα Σκύδρας, όπου ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου