Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κλότσησε την τύχη του!

 
troktiko    Κλότσησε την τύχη του!
Όχι μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά!
Ο λόγος για έναν52χρονο από την Κέρκυρα, ο οποίος σκόνταψε σε μία σακούλα που περιείχε 26.000 … ευρώ, δεκάδες λίρες, χρυσαφικά και μία ονομαστική τραπεζική επιταγή! Ωστόσο, σύμφωνα με το thebest.gr, έντιμος κύριος παρέδωσε τον «θησαυρό» στην αστυνομία.


Οπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς, αν και οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες και ο πειρασμός πολύ μεγάλος, δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να πάρει την πολύτιμη σακούλα και να το βάλει στα πόδια.
Στο μεταξύ, την επομένη το πρωί παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ένας 51χρονος, ο οποίος σε κατάσταση αλλοφροσύνης δήλωσε απώλεια της συγκεκριμένης σακούλας. Αφού περιέγραψε στους αστυνομικούς τι ακριβώς περιείχε η σακούλα και αφού εξακριβώθηκε πως ήταν ο κάτοχος, του παραδόθηκε.
Οπως είπε, την είχε τοποθετήσει στην μπαγκαζιέρα της μοτοσικλέτας του, όταν σε κάποια λακκούβα του δρόμου η μηχανή τραντάχτηκε, με αποτέλεσμα η σακούλα να φύγει από τη θέση της και να πέσει στον δρόμο. Οταν αντιλήφθηκε τι είχε γίνει, ήταν πολύ αργά.
Πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο κάτοχος της σακούλας συναντήθηκε με τον «σωτήρα» του για να τον ευχαριστήσει και αν τελικά του παρέδωσε όσα δικαιούται από τον νόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου