Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Στο Conn-x TV η Formula 1

 
troktiko    Στο Conn x TV η Formula 1
Ο μαγικός κόσμος της ταχύτητας, τα πιο γρήγορα μονοθέσια και οι κορυφαίοι πιλότοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 … έρχονται στις αθλητικές συχνότητες του Conn-x TV, ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΤΕ. Αναλυτικά, η ψηφιακή πλατφόρμα του ΟΤΕ, εξασφάλισε για τα αθλητικά της κανάλια, την αποκλειστική και ζωντανή μετάδοση όλων των


 ελεύθερων και χρονομετρημένων δοκιμαστικών της Παρασκευής και του Σαββάτου και την ζωντανή μετάδοση των 19 αγώνων του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 από τον Μάρτιο και το Γκραν Πρι της Αυστραλίας, έως το Γκραν Πρι της Βραζιλίας, στα τέλη Νοεμβρίου του 2011.
Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας σεζόν αρχίζει στις αθλητικές συχνότητες του Conn-x TV με τα ελεύθερα δοκιμαστικά τις Παρασκευής 25 Μαρτίου, συνεχίζεται με τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σάββατο 26 Μαρτίου και ολοκληρώνεται με την μετάδοση του αγώνα, την Κυριακή 27 Μαρτίου.
Στόχος των κορυφαίων, Michael Schumacher, Fernando Alonso, Lewis Hamilton, Jenson Button, να επιστρέψουν στην κατάκτηση του τίτλου στους πιλότους, διεκδικώντας το πρωτάθλημα από τον νεαρότερο σε ηλικία παγκόσμιο πρωταθλητή, Sebastian Vettel.
Και τα GP2, GP3 και Porsche Cup
Παράλληλα, τα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV θα μεταδίδουν κάθε αγωνιστικό τριήμερο και τους αγώνες από τα GP2, GP3 και Porsche Cup, που συμπληρώνουν την αγωνιστική δράση. Από τα «φυτώρια» της Formula 1 ξεκίνησαν την καριέρα τους οι περισσότεροι από τους γνωστούς οδηγούς της F1.
Το Conn-x TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ, διατίθεται σε σχεδόν 1000 σημεία παρουσίας (PoPs) του δικτύου του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα και συνεχώς επεκτείνεται. Σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι πρωτεύουσες νομών, κωμοπόλεις, νησιά, καθώς και αστικά κέντρα με ακόμη μικρότερους πληθυσμούς. Στο www.oteshop.gr είναι διαθέσιμη μηχανή αναζήτησης όπου ο καθένας μπορεί να πληροφορηθεί, εισάγοντας τον αριθμό της τηλεφωνικής του σύνδεσης, εάν η υπηρεσία Conn-x TV είναι διαθέσιμη στην περιοχή του.
Το Conn-x TV διαθέτει 48 τηλεοπτικά κανάλια με ψηφιακή εικόνα (όπως Universal Channel, Fox Life, FX, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Eurosport, Extreme Sports, KidsCo, Disney Channel). Ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται τρία αθλητικά κανάλια, τα Conn-x TV Sport 1, 2, 3, τα οποία εκπέμπουν μόνο στην υπηρεσία Conn-x TV και μεταδίδουν αποκλειστικά σημαντικά αθλητικά γεγονότα,
Video on Demand (Film Express και Film Club), με περιεχόμενο που συνεχώς ανανεώνεται. Η υπηρεσία Film Express είναι ένα εικονικό video club, όπου μπορείτε να νοικιάσετε για ένα 24ωρο ταινίες πρώτης τηλεοπτικής προβολής από μεγάλα studios. Το Film Club είναι ένα συνδρομητικό video club που προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά video clip, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές κ.α.

1 σχόλιο:

  1. Εδώ την f1 πέρσυ ο alpha προσπαθούσε να την ξεφορτωθεί και ο ant1 τράβαγε τα μαλλιά του που την πήρε. Έχει χαθεί κάθε ενδιαφέρον και κάθε μορφή θεάματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή