Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Λεωφορεία με δωρεάν internet στην Κύπρο!

 
troktiko    Λεωφορεία με δωρεάν internet στην Κύπρο!
Την ώρα που στην Ελλάδα αυξάνεται το εισιτήριο και μειώνονται τα δρομολόγια, η Λευκωσία σε λιγότερο από ένα μήνα θα διαθέτει λεωφορεία που θα είναι σε θέση να προσφέρουν στους επιβάτες τους δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, έτσι ώστε το ταξίδι τους να γίνεται… ακόμη πιο άνετο και ευχάριστο.
Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του


Οργανισμού Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας (ΟΣΕΛ) Ιορδάνης Ιορδάνους, σε πρώτο στάδιο θα διαθέτουν wi fi τα λεωφορεία που εκτελούν το δρομολόγιο158 από και προς τις κοινότητες Πέρα Χωρίο και Νήσου. «Αργότερα το σχέδιο θα επεκταθεί έτσι ώστε να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα λεωφορεία μας δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο», αποκαλύπτει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», ο ΟΣΕΛ προγραμματίζει ακόμη κινήσεις για τους επόμενους μήνες που αναμένεται να εντυπωσιάσουν και θα συμβάλουν σημαντικά στην αναβάθμιση του συστήματος δημόσιων συγκοινωνιών της πρωτεύουσας.
«Αρχές Μαΐου θα μεταφέρουμε τα κεντρικά μας γραφεία που προσωρινά στεγάζονται σε κτήριο κοντά στον κυκλοφοριακό κόμβο του Μετρό στη Λακατάμια, σε ένα σύγχρονο και πολυώροφο κτήριο στην Έγκωμη, στο οποίο θα συγκεντρωθούν όλα τα τμήματα της εταιρείας», προσθέτει.
Ο ΟΣΕΛ προγραμματίζει παράλληλα, την τοποθέτηση συστήματος GPS σε όλα τα λεωφορεία του, έτσι ώστε να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή, πού ακριβώς βρίσκεται το κάθε ένα από αυτά, με τι ταχύτητα κινείται, σε πόσα ακριβώς λεπτά θα βρίσκεται στην επόμενη στάση… Με τον τρόπο αυτό η εξυπηρέτηση του επιβάτη περνά σε ένα άλλο, σαφώς ανώτερο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου