Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

"Παρέμβαση" οργανωμένων Πάοκ Θύρα 4"

Η Θύρα 4 με αφορμή την επίσκεψη οπαδών στην προπόνηση της Δευτέρας στην Σουρωτή εξέδωσε ανακοίνωση ενώ πληροφορέις αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών στην απογευματινή προπόνηση της Τούμπα.

Η Θύρα 4 αναφέρει: "Διευκρινίζουμε πως σαν σύνδεσμος δεν είχαμε καμία σχέση, όπως και γενικότερα οι σύνδεσμοι, με την παρουσία κάποιων οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας στις 27/9. Εννοείται πως δεν μας εκφράζει ότι ειπώθηκε, άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τη συγκεκριμένη πρακτική".

Επίσης, για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας η Θύρα 4 αναφέρει: "Η αυστηρή πειθαρχία και ο αγωνιστικός προσανατολισμός έχουν χαθεί πλήρως με αποτέλεσμα η ομάδα να φαίνεται σαν ένα συνονθύλευμα απείθαρχων ερασιτεχνών στην αρχή της προετοιμασίας και όχι ως ένα γκρουπ με ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές που διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Βέβαια δεν ευθύνονται μόνο οι παίκτες γι΄ αυτήν την κατάσταση, φταίνε όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα ασχέτως ελαφρυντικών που μπορεί να έχουν. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση με ψυχραιμία και με όποιο κόστος για οποιονδήποτε και όχι με λαϊκά δικαστήρια. Ανοχή και ασυλία δεν υπάρχουν για κανέναν
".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου