Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΑΔΗ ? ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΣΟΝΚ?

Ζιλμπέρτο σε ρόλο… Hummer


O Βραζιλιάνος θα πάρει τη θέση του Μπουμσόνγκ στο κέντρο της άμυνας

Ο Νίκος Νιόπλιας άνοιξε τα χαρτιά του στην αποψινή προπόνηση και έδειξε πως έχει κατασταλάξει να αφήσει στον πάγκο τον ασταθέστατο μέχρι στιγμής Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και να μετατοπίσει στο κέντρο της άμυνας τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Μάλιστα, ο Κοζανίτης τεχνικός στην σημερινή του δοκιμή έδειξε να προτιμά τον Λουίς Γκαρσία αντί του Γιώργου Καραγκούνη στην μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με όσα δοκίμασε στο δίτερμα, ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, αριστερά ο Βύντρα, δεξιά ο Μαρίνος και στο κέντρο της άμυνας ο Ζιλμπέρτο με τον Σαριέγκι. Κατσουράνης, Σιμάο και Γκαρσία στον άξονα, δεξιά ο Νίνης, αριστερά ο Λέτο και στην κορυφή του 4-2-3-1 ο Σισέ.


Νιόπλιας: «Είμαστε καλύτεροι»


Ο Νιόπλιας, θέλοντας να... ανεβάσει τους παίκτες του, είπε στην ομιλία του: «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα και έμπειρη. Πρέπει να μπούμε δυνατά και επιθετικά από την αρχή, ώστε να δείξουμε την ανωτερότητα μας. Είμαστε καλύτεροι από την Κοπεγχάγη. Είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, παίζει με 4-4-2- και θέλει προσοχή. Να μειώσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο. Αν είμαστε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου