Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Έκανε την...ανάγκη του και του κόστισε!


Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την UEFA, επειδή στη διάρκεια του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, ούρησε του στο τούνελ των αποδυτηρίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, "El Mundo Deportivo", ο παίκτης θα κληθεί να πληρώσει 5.000 ευρώ, έπειτα από σχετική απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της UEFA.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν αποκαλύπτεται στο δημοσίευμα, αλλά όπως αναφέρεται το..."αναγκαίο" συμβάν, συνέβη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο μπορεί κανείς να υποθέσει σύμφωνα με το άρθρο ότι ίσως πρόκειται για κάποια από τις αλλαγές που έκανε ο Παναθηναϊκός.

"Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του", αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Οι αλλαγές που έκανε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα ήταν Καραγκούνης αντί Κατσουράνη, Λουίς Γκαρσία αντί Γκοβού και Νίνης αντί Λέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου