Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Χωρίς πίστη να μην πάμε στο γήπεδο»

«Άλλο είναι το παιχνίδι του πρωταθλήματος και άλλο του Τσάμπιονς Λιγκ»

Την απουσία λαθών, αλλά και την πίστη για νίκη θεωρεί ως τα... κλειδιά της νίκης για το ματς με την Κοπεγχάγη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Νίκος Νιόπλιας, που κάλεσε τους παίκτες του να κάνουν αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ το χρέος τους! «Άλλο είναι το παιχνίδι του πρωταθλήματος και άλλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχει άλλη λάμψη και για μένα είναι μεγαλύτερο κι από το το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Πρέπει μετά να έχουμε πίστη. Αν δεν έχουμε πίστη καλύτερα να μην πάμε στο γήπεδο.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας αλλά θα πρέπει να το κερδίσουμε. Έτσι να το δούνε και οι παίκτες. Όλοι μαζί να κάνουμε το χρέος μας» ήταν τα λόγια του τεχνικού των «πράσινων» και πρόσθεσε ότι «δεν ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια. Απλά η Μπαρτσελόνα έχει αποδείξει τα τελευταία δύο χρόνια ότι είναι πιο ψηλά από όλους. Οι άλλες τρεις ομάδες θα διεκδικήσουν την δεύτερη θέση.

Η Κοπεγχάγη έχει το αβαντάζ και αύριο εμείς πρέπει να το καλύψουμε. Τίποτα δεν ξεκινάει, ούτε τελειώνει την 2η αγωνιστική. Πριν δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ήττα από την Ίντερ, έχασε από την Ανόρθωση και βγήκε πρώτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου