Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

5άρα με τριπλό κέρδος!


Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, την κακή ψυχολογία και την «κατσάδα» του Νικόλα Πατέρα, ο Παναθηναϊκός έψαχνε στην Κοζάνη την άνετη πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, ει δυνατόν με εμφατικό και ξεκούραστο τρόπο και με άμεση «ενσωμάτωση»του Σίντνεϊ Γκοβού στην ομάδα, εν όψει του ντέρμπι του Σαββάτου (30/10) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Και τα πέτυχε όλα!


5άρα με τριπλό κέρδος!

Οι πρωταθλητές συνέτριψαν 5-0 την Κοζάνη μέσα στη βροχή, πήραν πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «16», είδαν τον Γκοβού να δείχνει καλά στοιχεία στο πρώτο ημίχρονο, όταν και αγωνίστηκε, πετυχαίνοντας και γκολ και κατάφεραν, εκτός των Κατσουράνη, Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ και Σιμάο, να «ξεκουράσουν» από το 61’ τον Σισέ και από το 72’ τον Λουίς Γκαρσία. Δύσκολα ο Νίκος Νιόπλιας περίμενε κάτι καλύτερο.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 7' Σισέ, 42' Γκοβού, 70' Σαριέγκι, 74', 77' πεν. Χριστοδουλόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 28' Κυριακίδης, 75' Βούρας

ΚΟΖΑΝΗ: Βούρας, Τσαπούδης, Τραυλός, Μικρατσιάν, Κάλφας, Ζήφκας (64' Μπάκανος), Πελέκας (78' Πάλλας), Κυριακίδης, Μαρκόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκόβας (72' Κωνσταντάρας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης, Βύντρα, Σαριέγκι, Πλεσί, Δημούτσος, Μαρίνος, Γκοβού (46' Πετρόπουλος), Γκαρσία (72' Μαυρίας), Σισέ (61' Χριστοδουλόπουλος).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου