Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Παίρνει Κασάεφ ο Θρύλος;

Τον άσσο της Ρούμπιν Καζάν «βλέπει» ο Ολυμπιακός

Ο παίκτης που έκανε άνω κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού και κάλπαζε από αριστερά όντας, αναμφίβολα, ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, στο πρόσφατο ματς Παναθηναϊκός–Ρούμπιν Καζάν, φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.

Ρωσικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για «ζεστό» ενδιαφέρον και πρόταση των Πειραιωτών για να αποκτήσουν τον Ρώσο μεσοεπιθετικό. Αν και το μεταγραφικό αυτό σενάριο μπορεί να ακούγεται λίγο «τρελούτσικο», ποτέ δεν ξέρεις …

Ο Κασάεφ είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους (Ρώσους) παίκτες στο ρωσικό πρωτάθλημα αυτή την εποχή. Ο 24χρονος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Κούμπαν έναντι 5 εκατ. ευρώ και η τιμή του φυσικά έχει ανέβει. Εκτός αυτού δεν υπάρχουν αυτή την εποχή πολλοί καλοί ρώσοι παίκτες που να πωλούνται, και αν γίνει αυτό η τιμή αναμένεται να είναι αρκετά τσουχτερή. Άλλωστε οι καλοί αριστεροπόδαροι γενικώς κοστίζουν και τείνουν να γίνουν «είδος προς εξαφάνιση».

Τα δημοσιεύματα από τη Ρωσία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός παρακολούθησε τον Κασάεφ στο ματς του ΟΑΚΑ και προτίθεται να κάνει πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Αριστερά στον Ολυμπιακό βρίσκεται βέβαια ο Ριέρα, αλλά ο Ρώσος μπορεί να παίξει και δεξιά, αλλά και πίσω από τους επιθετικούς.

Παρά ταύτα, το ρόστερ του Ολυμπιακού δείχνει να είναι πλήρες και να μην υπάρχει ανάγκη για να αποκτήσει παίκτη σε κάποια θέση. Από τον προγραμματισμό της ομάδας, αλλά και τα λεγόμενα της διοίκησης και του Ερνέστο Βαλβέρδε επίσης δεν προκύπτει ανάγκη μεταγραφή τον Ιανουάριο. Ίσως λοιπόν όντως πρόκειται για ένα «τρελό» σενάριο ή ίσως στον Πειραιά να ετοιμάζονται να «αποχωριστούν» κάποιον ποδοσφαιριστή. Είτε με πώληση, είτε με αποδέσμευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου