Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Εμείς...η Μπάρτσα και η Ρεάλ!

Καρφιά Χιμένεθ για Μπάγιεβιτς

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τίτλο με την ΑΕΚ στα Ισπανικά ΜΜΕ, παρομοιάζοντας Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει τα «καρφιά» του στον Μπάγιεβιτς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ σε συνέντευξή του στα Ισπανικά ΜΜΕ τόνισε: «Για να καταλάβουν οι Ισπανοί φίλαθλοι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι βάσει μπάτζετ οι δύο μεγάλοι, ενώ σε ότι έχει να κάνει με την ιστορία η ΑΕΚ είναι η τρίτη δύναμη, αλλά έχει να πάρει έναν τίτλο από το 2000, είχε οικονομικά προβλήματα και προσπαθεί να ανακάμψει και γι’ αυτό με προσέλαβε, για να ξεκινήσω μια τέτοια προσπάθεια από το φυτώριο», είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ και πρόσθεσε για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Βλέποντας την δυναμική αυτών των δύο και την δυνατότητα να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής φαντάζει δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά με ταπεινότητα, δουλειά και αφιερώνοντας χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν είναι στην ελίτ, βγάζοντας ποδοσφαιριστές από τις υποδομές θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτούς, να αιφνιδιάσουμε αυτές τις ομάδες και να είμαστε η ομάδα που θα κάνει την έκπληξη. Είναι σαν να προσπαθεί κάποιος στην Ισπανία να αιφνιδιάσει Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα».

Ο Χιμένεθ πέταξε τα «καρφιά» του και για την δουλειά του πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγιεβιτς, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία για να παίζει σε τρεις διοργανώσεις και το πληρώνει. Ήρθαμε και βρήκαμε ένα ρόστερ με έξι τραυματίες. Αυτό που βρήκα στο ρόστερ είναι η μεγάλη θέληση για πρόοδο, για βελτίωση, φιλοδοξία για να κάνουν πράγματα. Πράγματι είναι στο πλευρό μας οι παίκτες και όλοι στον σύλλογο γιατί βλέπουν ότι η ιδέα μας μπορεί να τους βοηθήσει να μεγαλώσουν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου