Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

«Προσοχή στη Μπάμπεργκ»

Ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπάμπεργκ, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκας (27/10, 9.00 μ.μ, Novasports1), με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να εστιάζει στην απαιτούμενη προσοχή των παικτών του, κατά την αναχώρηση των «ερυθρολεύκων» για τη Γερμανία.

Ο Σέρβος τεχνικός των κυπελλούχων Ελλάδος, μιλώντας για την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην γερμανική ομάδα, τόνισε: «Ξεκινάμε για ένα πρώτο ταξίδι στην Ευρωλίγκα, το οποίο είναι και το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για εμάς. Δεν ήμασταν καλοί στη Θεσσαλονίκη και δεν είχαμε συγκέντρωση. Πρόβλημα μεγάλο για μας ο τραυματισμός του Τεόντοσιτς, επειδή δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Το παιχνίδι θέλει προσοχή και μεγαλύτερο έλεγχο. Η Μπαμπεργκ παίζει δυνατά και γερμανικό μπάσκετ με Αμερικανούς παίκτες κι ένα καλό Αμερικανό προπονητή. Έχουμε δυο προπονήσεις στη Γερμανία και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Είμαστε η ομάδα με τα λιγότερα παιχνίδια κι ακόμα κι από την προετοιμασία δεν βάλαμε τις βάσεις που Θέλαμε στο παιχνίδι με τον Άρη».

Από την πλευρά του, ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ, Τζαμόν Γκόρντον, σημείωσε: «Έπαιξα λίγο στη Γερμανία στο παρελθόν, ξέρω κάποιους παίκτες, είναι καλή ομάδα και θα έχει πολύ κόσμο στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Κάθε ματς της Ευρωλίγκας είναι δύσκολο είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός κι έτσι το αντιμετωπίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου