Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Στους κινηματογράφους θα μεταφερθεί το Thriller

Συνεχίζει να πουλά τρελά ο Μάικλ Τζάκσον και μετά θάνατον

Το θρυλικό μουσικό βίντεο του Μάικλ Τζάκσον, το «Thriller», πρόκειται να γίνει κινηματογραφική ταινία, αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα του Χόλιγουντ Deadline.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το σενάριο που γράφτηκε από τον σεναριογράφο Τζέρεμ Γκάρελικ, παρουσιάστηκε σε αρκετά μεγάλα στούντιο τις τελευταίες εβδομάδες. Ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ «High School», Κένι Ορτέγκα, ο οποίος επίσης επιμελήθηκε το ντοκιμαντέρ για τον Τζάκσον «This Is It», θα σκηνοθετήσει την ταινία που όπως αναφέρεται θα έχει προϋπολογισμό 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Thriller ήταν ένα επικό, 14λεπτo μουσικό βίντεο που γυρίστηκε το 1983 από τον σκηνοθέτη Τζον Λάντις και θεωρείται ευρέως ως το ποπ μουσικό βίντεο με την μεγαλύτερη επιρροή όλων των εποχών. Σύμφωνα με την Deadline ο τραγουδοποιός και συνθέτης του Thriller Ροντ Τέμπερτον θα συμμετάσχει επίσης στην ταινία.

Οι πληροφορίες για την ταινία Thriller ήρθαν λίγες μόλις ημέρες αφότου ο Τζάκσον ανακηρύχθηκε ως η προσωπικότητα που μετά θάνατον, κερδίζει τα περισσότερα χρήματα από όλους τους άλλους αποβιώσαντες τραγουδιστές στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου