Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

10 ευρω νταβατζιλίκι...

Όταν ήρθαν οι scorpions στην Αθήνα πριν κάνα μήνα και βάλε, η συναυλία τους δεν πραγματοποιήθηκε την πρώτη προκαθορισμένη ημερομηνία, λόγω προβλήματος υγείας ενός μέλους του συγκροτήματος.
Η αρμόδια εταιρεία που τους είχε φέρει στην Ελλάδα, ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια που είχαν ήδη προμηθευτεί οι άνθρωποι που ήθελαν να τους δουν, θα ίσχυαν και για την νέα ημερομηνία που θα δινόταν τελικά η συναυλία.
Και μιλάμε για τους scorpions, που είναι παγκοσμίως καταξιωμένοι και θα μπορούσαν να μας γράψουν στα μπαλάκια τους στην ηλικία που βρίσκονται κιόλας, να βγάλουν καινούργια εισιτήρια και να μείνουμε με τα… παλιά στο χέρι. Αλλά είπαμε αυτοί είναι κουτό-γερμανόφραγκοι, χαζοί και αντί να το εκμεταλλευτούν και να βγάλουν παραπάνω χρήμα μας σεβάστηκαν. Ενώ οι δικοί μας, οι νταρντανοτσολιάδες, τα καμάρια του ελληνικού ποδοσφαίρου που μας έχουν τελείως χεσμένους, σε ματς που διακόπηκε χωρίς υπαιτιότητα των πελατών- φιλάθλων όρισε την νέα ημερομηνία διεξαγωγής μαζί με νέα εισιτήρια και φυσικά επιπλέον τιμή 10€. Μιλάμε για την παπάτζα της χρονιάς, και καλά για τους κρητικούς που και αυτοί είναι αδικημένοι, αλλά τουλάχιστον το μόνο που τους κλέβουν είναι το δεκαευρο. Οι οπαδοί όμως του Ολυμπιακού από την Αθήνα ή από οπουδήποτε αλλού εκτός Κρήτης; Κάθισε ο κάθε άσχετος που παίρνει αυτές τις αποφάσεις να δει πόσο θα του κοστίσει στο σύνολο αυτό το παιχνίδι; Μην το πολυσκέφτεστε, να σας βοηθήσω, γύρω στα 40€ τα δυο εισιτήρια, 100-120€ τα ακτοπλοϊκά πήγαινε έλα την κάθε φορά και κάνα 20ρικο να φάει και να πιει κάτι, επίσης την κάθε φορά.



Φοβερή ευκαιρία δηλαδή εν μέσω κρίσης για να προσελκύσεις φιλάθλους στο γήπεδο! Αλλά τι να σου κάνει και το€€ έρημο το ποδόσφαιρο, που ουσιαστικά δεν κάνει κάτι άλλο από το να καθρεφτίζει τους κανόνες που διέπουν και την κοινωνία μας και στην συγκεκριμένη περίπτωση αντιπροσωπεύει το ότι το δίκιο δεν το έχει ποτέ ο πελάτης όπως ακούμε τόσα χρόνια, αλλά πάντα ο μαγαζάτορας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου