Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ταξίδεψε με 19 αυγά κοκαϊνης στον κόλπο της!


Ο ένας κατάπιε τα αυγά και η άλλη τα έβαλε στον κόλπο της! Και καλά, πείτε ότι αυτό ήταν εφικτό και έγινε. Ξέρετε για πόσα αυγά μιλάμε; Για 25 και 19 αντίστοιχα!

Οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σταμάτησαν έλεγχο τα δύο άτομα που είχαν καταγωγή από την Ρουμανία. Διαπίστωσαν ότι μετέφεραν κοκαϊνη που είχαν κρύψει μέσα σε αυγά. Άρχισαν να μετράνε τα αυγά. Μέτραγαν, μέτραγαν, μέτραγαν και τελειωμό δεν είχαν. Τελικά, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε καταπιεί 25 αυγά, ενώ η 20χρονη είχε ταξιδέψει για ημέρες με 19 αυγά κοκαΐνης στον κόλπο της.

Οι δύο τους είχαν απογειωθεί την Τετάρτη από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ωστόσο για να μην κινήσουν υποψίες, φτάνοντας στην Ελλάδα, προσγειώθηκαν πρώτα στη Μαδρίτη και μετά έβγαλαν νέα εισιτήρια για Μόναχο ώστε να φαίνεται ότι ταξίδευαν. Από εκεί έφτασαν στην Ελλάδα.

Αυτό που κίνησε τις υποψίες ήταν το γεγονός ότι οι δύο τους, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους είχαν ταξιδέψει ατέλειωτες ώρες, δεν έφαγαν καθόλου κατά τις πτήσεις. Συνολικά, τα δύο άτομα μετέφεραν μέσα στο σώμα τους μισό κιλό κοκαΐνης. Είναι αυτό που λέμε... δεν υπάρχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου