Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη η ζήτηση στα διαρκείας


Αισιόδοξοι ότι θα εξαντληθούν είναι στον Ολυμπιακό

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, χρόνια τώρα, έχει αποδείξει την αγάπη του για την ομάδα. Είναι δίπλα της συνεχώς και με του που βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του δευτέρου γύρου, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» έδειξαν ανταπόκριση.

Μέχρι στιγμής έχουν πουληθεί 350 εισιτήρια και ο αριθμός σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, θα αυξηθεί τις επόμενες μέρες. Άλλωστε, η ζήτηση είναι μεγάλη και τα διαρκείας που έχουν βγει δεν είναι και πολλά. Η ΠΑΕ εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί ότι μπορεί κάποιος να προμηθευτεί το διαρκείας τους και αύριο το πρωί.

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λόγω της μεγάλης προσέλευσης φιλάθλων στα γραφεία της διαχείρισης εισιτηρίων, για να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας Β΄ Γύρου, και προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι της ομάδας μας, που δεν μπορούν να έλθουν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για να προμηθευτούν το διαρκείας τους, θα λειτουργήσει, εκτάκτως, το Σάββατο 27/11 από τις 10:00-17:00 ένα (1) εκδοτήριο στο χώρο της διαχείρισης εισιτηρίων (Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» – είσοδος VIP)», είναι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου