Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Ζήτημα τιμής η νίκη

Η ήττα από την Καβάλα, η πίκρα για τον τραυματισμό και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι τα θέματα για τα οποία γράφει στο μπλογκ του στο gazzetta.gr ο Ράφικ Τζιμπούρ...

Γειά σας φίλοι μου,

η ήττα στην Καβάλα μας φέρνει πίσω στην υπόθεση τίτλος. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι αρκετούς βαθμούς μπροστά από εμάς στη βαθμολογία και η κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει μετατραπεί πλέον σε δύσκολη αποστολή. Δεν είναι όμως αδύνατο. Υπάρχει περιθώριο να αντιστρέψουμε την διαμορφωθείσα κατάσταση. Όπως λέω πάντα, όσο είμαστε ζωντανοί θα παλεύουμε για να τα καταφέρουμε.

Ο τραυματισμός με έχει αφήσει μακριά από τη δράση το τελευταίο διάστημα. Είναι πολύ δύσκολο για μένα να είμαι εκτός αγωνιστικού χώρου και να παρακολουθώ τις προσπάθειες των συμπαικτών μου χωρίς να μπορώ να βοηθήσω, ειδικά όταν χάνουμε. Έχω μάθει να αγωνίζομαι, να δίνω μάχη στο χορτάρι και πιστέψτε με το να βρίσκομαι εκτός είναι κάτι που με στενοχωρεί αφάνταστα. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι’ αυτό. Ένας τραυματισμός πάντα χρειάζεται υπομονή.

Στην Καβάλα όπως και σε κάθε αγώνα με ομάδες ανάλογου βεληνεκούς, πήγαμε έχοντας τον τίτλο του φαβορί όμως δεν αρκεί αυτό. Όπως και με τον Πανιώνιο και με τον Ολυμπιακό Βόλου και γενικά σε όλα αυτά τα ματς που θεωρητικά είμαστε το φαβορί, δεν αρκεί να είμαστε στα λόγια αλλά να το δείχνουμε και στο γήπεδο. Υπήρξαν πολλές απουσίες και σε αυτό το ματς οι οποίες σίγουρα μας επηρεάζουν αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτές. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο αποτελεσματικοί.

Για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω εγώ το πόσο σημαντικό είναι. Προσωπικά θεωρώ ότι έχει χαρακτήρα τελικού και ίσως κάτι περισσότερο από τελικό. Είναι ένα ντέρμπι στο οποίο η νίκη για μας είναι ζήτημα τιμής. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας. Ελπίζουμε να κάνουμε ευτυχισμένους τους φίλους της ΑΕΚ που θα έρθουν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Χαιρετισμούς σε όλους,

Ράφικ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου