Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Αγοράστε ένα μέρος του σκάφους... και αποκτήστε το ολόκληρο

Μία ανατρεπτικη οικονομική πρόταση

Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες του σήμερα «Mega Yacht Split Ownership», λανσάρει στην Ελλάδα μια άκρως πρωτοποριακή ιδέα που θα φέρει τους ιδιοκτήτες κοντά στα σκάφη τους.

Η αρχική ιδέα βασίζεται σε μία ανατρεπτικά οικονομική πρόταση, παρέχοντας στο κοινό τη δυνατότητα συν-ιδιοκτησίας ενός σκάφους. Πρόκειται για μια εναλλακτική όπου ο καθένας μπορεί να κάνει δικό του όποιο σκάφος επιθυμεί - κάθε τύπου και μεγέθους – αγοράζοντας το στο1/4 (ή και λιγότερο) του αρχικού κόστους.

Επιπλέον, εξίσου επιμερίζονται ανάμεσα στους συν-ιδιοκτήτες του ίδιου σκάφους, τα κόστη συντήρησής του καθώς και τα ετήσια λειτουργικά του κόστη. Είναι φανερό ότι πλέον η αγορά ενός σκάφους γίνεται προσιτή σε ένα πιο ευρύ κοινό που μέχρι άλλοτε είχε αποκλείσει την ιδέα.

Η εταιρία αναλαμβάνει επίσης το management του σκάφους έτσι οι ιδιοκτήτες τ θα βρίσκουν το σκάφος τους ανά πάσα στιγμή έτοιμο για κάθε τους ταξίδι. Τέλος παρέχει και «Vallet Services» η οποία προσφέρει προσωπικό για το σκάφος, καπετάνιο, ενοικίαση jet ski, water sports, προμήθειες, κρατήσεις σε ξενοδοχεία της επιλογής τους και άλλα πολλά ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

Περισσότερες πληροφορίες www.megayachtsplit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου