Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Η Τζούλια... στοίχισε ακριβά στον Γκοβού!Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού θα πληρώσει με διακοπή συμβολαίου τα νυχτοπερπατήματα του. Μέχρι και στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου... έφτασε η χάρη του.

To περασμένο Σάββατο ο Γάλλος άσος του ποδοσφαίρου Σίντει Γκοβού πέρασε το κατώφλι του "The Julia's Show" και έμεινε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αμέσως μετά το 1-1 με την Λάρισα οι παίκτες της ομάδας πήραν ρεπό και έτσι ο Γκοβού δεν άργησε να βρεθεί σε ένα από τα νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Φυσικά οι πράσινοι συμπαίκτες του δεν εξεπλάγησαν αφού ο ... βίος του Γάλλου ποδοσφαιριστή είναι γνωστός από τα αγγλικά και γαλλικά media. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η εθνική μας πορνοστά ήταν αυτή που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τη διοίκηση των πράσινων. Τα προβλήματα του Γκοβού με το ποτό έχουν γίνει επίκεντρο συζητήσεων και δημοσιευμάτων στη Γαλλία.

Αλλά και στην Ελλάδα έχει θεαθεί σε πολλά νυχτερινά κέντρα όπως στο ¨Εγκώμιο¨ στη Γλυφάδα όπου κάπνιζε και έπινε συνεχόμενα. Aλλά και στο Villa Mercedes είχε ξεχειλίσει το ποτήρι... όταν ξεκίνησε να φλερτάρει με κοπέλες της διπλανής παρέας και ο καυγάς δεν άργησε να έρθει! Στη συνέχεια όταν επισκέφτηκε τo WC και η ουρά ήταν πολύ μεγάλη δεν δίστασε να "βολευτεί" στους νιπτήρες, δίπλα στους θαμώνες που έπλεναν τα χέρια τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου