Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Νοσοκομείο ο… Ολυμπιακός

Ο ένας μετά τον άλλο τίθενται εκτός μάχης

Πολύ μεγάλος είναι πλέον ο προβληματισμός του Ερνέστο Βαλβέρδε αφού τα προβλήματα των τραυματισμών ξεφυτρώνουν συνεχώς σαν... μανιτάρια στον Ολυμπιακό και έτσι ζήτησε εξηγήσεις από το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Παίκτες όπως οι Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Ρ. Μπράβο και Μέλμπεργκ (και όχι μόνο...) χτυπήθηκαν από τραυματισμούς, κάτι που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα διαρκή προβλήματα που υπάρχουν στην ομάδα έχουν... πονοκεφαλιάσει σε μεγάλο βαθμό τον Ισπανό.

Ο Βαλβέρδε βλέπει να ακολουθούν... 2,5 σημαντικά παιχνίδια. Αφενός μεν δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις και αφετέρου να φοβάται μήπως προκύψει άλλο πρόβλημα στην πορεία.

Έτσι ο Βαλβέρδε μίλησε την Πέμπτη με το ιατρικό τιμ της ομάδας έτσι ώστε να έχει μία ακριβή εκτίμηση για την κατάσταση των τραυματιών και το πότε θα επανέλθουν.

Ο Ισπανός ζήτησε με τον τρόπο του εξηγήσεις για την διαμορφωθείσα κατάσταση. Στον Ολυμπιακό πάντως προβληματισμός υπάρχει και στις τάξεις της διοίκησης από όλους αυτούς τους τραυματισμούς και ήδη αναζητούν το τι ακριβώς φταίει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου