Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Ο «Δικέφαλος» κατηφορίζει «αεράτος» στον Πειραιά

Για τη νίκη στο Φάληρο

Αυτό που έγινε την περασμένη σεζόν είναι ένα «κατόρθωμα», για τον απλούστατο λόγο ότι είχε πολλά χρόνια να συμβεί. Πλέον όμως, μετά το «σπάσιμο» της παράδοσης στο Φάληρο, ο «Δικέφαλος» κατηφορίζει «αεράτος» στον Πειραιά.

Ο Φερνάντο Σάντος είχε καταφέρει να «δέσει» κόμπο τον Ολυμπιακό, που όμως… δεν βλεπόταν! Κάτι που φυσικά δεν ισχύει στην τρέχουσα σεζόν. Ο Πορτογάλος είχε δημιουργήσει μία ομάδα που δούλευαν όλοι για έναν και ένας για όλους. Φέτος, αυτό δεν συνέβη ούτε με τον Μπερέτα, ούτε με τον Δερμιτζάκη. Ο Χάβος όμως φαίνεται να αρχίζει να το πετυχαίνει, αρχίζοντας από τα αποδυτήρια.

Σε συνδυασμό με τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα, έχει επανέλθει ηρεμία στην ομάδα και ανέβηκε η ψυχολογία των παικτών. Ο Μάκης Χάβος σε καθημερινή βάση ζητάει σκληρή δουλειά, και ο «Τεό» από την πλευρά του κάνει ότι μπορεί για να κρατάει το ηθικό των ποδοσφαιριστών… ακμαιότατο.

Με τα κίνητρα που δίνονται στην ομάδα από την διοίκηση και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Χάβου, τον οποίο οι παίκτες σέβονται και το δείχνουν στο γήπεδο, το κλίμα στον ΠΑΟΚ έχει αλλάξει και οι «ασπρόμαυροι» έχουν ένα πράγμα μόνο στο μυαλό τους: Το διπλό στο Καραϊσκάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου